Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΛΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Θοδωρής ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ
Ακόμα μία ήττα - η 7η συνεχόμενη - στον εκτός έδρας αγώνα μας με τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ με 3-1 (25-14, 21-25, 25-15, 25-12).
Η εμφάνιση μας με λίγα λόγια, ήταν απογοητευτική, στην οποία συνετέλεσε φυσικά και η κακή διαιτησία της κας. Ειρ. Μουλά και του κ. Πρέντζα, οι οποίοι με τις λάθος αποφάσεις τους κάθε φορά που πλησιάζαμε στο σκορ, με ανάποδα σφυρίγματα, εκνεύριζαν την ομάδα μας, η οποία στην ουσία δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Όχι, όμως ότι η διαιτησία είναι υπεύθυνη 100% για την ήττα μας. Σήμερα, η Δραπετσώνα είχε κάκιστη αμυντική λειτουργία, με πολλά ''ακούνητα, αμίλητα, στρατιωτάκια'', με ελάχιστα ντουμπλάζ, χωρίς καλό μπλοκ, με μέτρια υποδοχή, με πολλά λάθη.
Στο 1ο σετ, μπήκαμε νωθρά και ο Μίλωνας που ήθελε πολύ τη νίκη, ξέφυγε από την αρχή με 6-1, 17-7, 19-9.
Στο 2ο σετ, ανεβάσαμε την απόδοση μας, πήραμε από την αρχή διαφορά με 2-6, όμως ο Μίλωνας νωρίς ροκάνισε τη διαφορά, έφτασε στο 13-13, η Δραπετσώνα ανέκαμψε και παίρνοντας το προβάδισμα με 13-16, 16-20, απλά συντήρησε τη διαφορά μέχρι το τέλος.
Στο 3ο σετ, ο Μίλωνας προηγήθηκε με 5-1, 12-6, μειώσαμε σε 12-9, όμως σε εκείνο το σημείο με κάποια ανάποδα σφυρίγματα, το σκορ έφτασε στο 17-9 και κάπου εκεί τελείωσε το σετ.
Στο 4ο σετ, ξεκινήσαμε με μοναδικό στόχο να οδηγήσουμε τον αγώνα στο 5ο σετ, προηγηθήκαμε, ο Μίλωνας πέρασε μπροστά και εκεί και πάλι στην προσπάθεια μας για μείωση του σκορ, επήλθε η χαριστική βολή από ανάποδο σφύριγμα και οδεύσαμε, ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του αγώνα, με τη Δραπετσώνα να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα, για να διεκδικήσει κάτι.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ: (Ντόζης) Αναστασόπουλος, Περγάμαλης Ευσ., Πανούσος, Σπυριούνης, Τουρνάκης, Κεχράς, Μουσίκας (λ), Αθανασόπουλος, Παπασταματάτος Γ., Παπασταματάτος Ν.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαλαματίνας, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Ρούσσος (λ), Μοσχοβάκης, Φελερής, Τζαννετουλάκος, Δεληπρίμης, Γκαιτάσοβ.  

8 σχόλια:

  1. καλη περιγραφη του αγωνα...λαθος οι διαμαρτυριες παντως..ολες οι ομαδες εχουν λογο να διαμαρτυρονται για σφυριγματα....υπηρχαν παικτικα λαθη και καλες φασεις και απο τις δυο ομαδες...και το ξερετε πως σ αυτο το επιπεδο οποια ομαδα φυγει καποιους ποντους απο την αρχη κερδιζει το σετ...ετσι εγινε σε ολα τα σετ...η ψυχολογια χανεται ευκολα μετα...ειναι νεαροι παικτες...χαιρετισμους απο νεα σμυρνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας για τις "πιαστες" μπαλες.Αν σφυριζονταν οχι 10-20 αλλά 4-5 θα ήταν ίδια η είκονα?Οχι ότι βάσει απόδοσης η Δραπετσώνα δικαιούται να ζήταει 3ποντο αλλά από διαιτήτρια επιπέδου Α1 περιμένεις περισσότερα και όχι να γίνεται ένα παιχνίδι ροντέο.Το αποκορύφωμα ήταν ένας πόντος που έδωσε στη Δραπετσώνα χαριστικά μετά από διαβουλεύσεις 5 λεπτών.Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ πως ο Μίλωνας ήταν καλύτερος στο πρώτο και τρίτο σετ αλλά στο τέταρτο ειδικά η κυρία το έχασε το ματς.Μόνο τη δικαιολογία είχε στο στόμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τροπος που απαντατε στο σχολιο μου ειναι λανθασμενος...εγω φιλαθλος ειμαι και ο τροπος που γραφετε θυμιζει προπονητη ή παικτη..δεν απολογουμαι για αποφασεις διαιτητων...η διαφορα που υπηρχε σε ποντους επρεπε να σας κανει να μη διαμαρτυρεστε...αν ειχατε χασει με εναν δυο ποντους το σετ ναι...αλλα οταν χανατε με πανω απο οκτω τι ζητατε...ο Μλωνα ςκι αν εχει αδικηθει απο σφυριγματα...και εντος εδρας...αλλα ετσι που κανατε εσεις δεν εκανε κανεις....και για θεσεις υπαρχουν σφυριγματα και για φιλε και για υπερβασεις....αλλα μερικα αφηνονται παντα στη ροη του παιχνιδιου...ρωτηστε ειδικους να σας πουν αν ηταν ετσι που λετε...βαλτε μια καμερα να τραβατε τα παιχνιδια σας για να εχετε να δειχνετε κιολας...θα εχετε θεμα σε ολα τα παιχνιδια...δεν σας εφταιγε ο Μιλωνας μονο...σιγουρα θα εχετε παραπονο απο ολα τα παιχνιδια...καμερουλα λοιπον...εμεις στη Νεα Σμυρνη,οι φιλαθλοι,δεν ειμαστε καβγατζηδες και οταν χανει η ομαδα δεν κανουμε ετσι παντως...στα πρωτα παιχνιδια με διαρκεις ηττες και σφυριγματα ενα σωρο που σηκωναν κουβεντα ποτε δεν εγινε μπαχαλο το παιχνιδι...εμεις σας ευχομαστε καλα παιχνιδια παντως...αλλα πρεπει να κερδιζει το παιχνιδι κι οχι η συνεχης διαμαρτυρια....χαιρετισμους και παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η - χωρίς να εκφράζω κάτι αρνητικό γα την ανωνυμία - αν μας παρακολουθείτε κάθε φορά στα γραφόμενα μας, θα είχατε διαφορετική τοποθέτηση.
    Κατ΄ αρχάς, δε μας ενδιαφέρει καθόλου, τι διαιτησία είχε ο Μίλωνας στα προηγούμενα παιχνίδια του.
    Κατά δεύτερο λόγο, αν ανατρέξετε στις προηγούμενες περιγραφές της αντρικής μας ομάδας, ακόμα και για ήττες στον πόντο, θα βλέπατε ότι κρίνουμε τις περισσότερες διαιτησίες ως άριστες.
    Το πως θα διαχειριστούμε εμείς τις αντιδράσεις μας, αυτό είναι ένα τελείως εσωτερικό θέμα, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας.
    Σε ότι αφορά την τοποθέτηση κάμερας για να βλέπουμε τους αγώνες μας, αυτό επιτρέψτε μας να έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τα λάθη μας σε ζωντανό χρόνο.
    Κανένας απο εμάς δεν καταφερθηκε κατά του Μίλωνα, με τους ανθρώπους του οποίου μας συνδέουν δεσμοί φιλίας.
    Όλες οι διαμαρτυρίες μας, ήταν στραμένες κατά του διαιτητικού δίδυμου, οι οποίοι πραγματικά έκαναν μια πολύ κακή διαιτησία. Δε νομίζω να δαφωνείτε σε αυτό, ε; Και σε ότι αφορά, τις μεγάλες διαφορές στα σετς, μη μας πείτε ότι δε μπορεί η διαιτησία να διαμορφώσει αποτέλεσμα σε σετ, που είχε 10-13 πόντους διαφορά, γιατί αυτό εξαρτάται πότε γίνονται τα ανάποδα σφυρίγματα και πόσο σε τελειώνει ψυχολογικά τη συγκεκριμένη στιγμή.
    Αυτά και ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ok...οπως το αναφερετε οποιαδηποτε νικη μπορει να ηταν ηττα που τη γυρισαν και οποιαδηποτε ηττα νικη που τη γυρισαν....ο καθενας τα βλεπει οπως θελει...εγω δεν εχω δει τα τελευταια δυο χρονια που παρακολουθω απο κοντα κανενα παιχνιδι που να δοθηκαν σαραντα ή οσα εν πασει περιπτωσει φωναζε ο προπονητης σας,πιαστα...στους περισσοτερους αγωνες δεν σφυριζεται πιαστο ουτε ενα και σε πολυ λιγους οι διαιτητες κολλανε σε λιγα σφυριγματα για λαθος θεσεις...ευχαριστω για την φιλοξενια των σχολιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι πενηντα εκατον πενηντα πιαστα εκανε ο πιασταδορος σας για αυτο κ οριστηκαν ,,,,,,,,,,κ να ξερεις ανωνυμε μυλωνιωτη προπονητη μπορει να χασεις κ να μη πλησιαζεις ποτε στο σκορ με ειδικο τροπο κ τουλαχιστον αμα χανουμε ξερουμε να λεμε συγχαρητηρια εδω τι να πεις μονο αΙΣΧΟς

      Διαγραφή
  6. καλα...δεν μπορει να ειναι σοβαρα οσα λετε...εναν απλο φιλαθλο που βλεπει αγωνες δυο χρονια τον λετε προπονητη....κριμα...εσεις θελετε να νικατε με το ζορι μαλλον...αλλιως αρχιζετε διαμαρτυριες...μα παιζατε τοσο καλα???...καποτε ο χριστοδουλου ελεγε πως ενας γνωστος προπονητης οταν επαιζε αντιπαλος του του ''εκλεβε τον ιδρωτα'' αλλαζοντας αποφασεις διαιτητων με διαμαρτυριες....δεν αξιζει μαλλον καποιος να σχολιαζει εδω...εισαστε κακοπροαιρετοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νικη στο βολευ κρινεται στα 3 νικηφορα σετ.Και ναι ο Μιλωνας στο 1ο και 3ο σετ ηταν καλυτερος.Αυτο τι σημαινει?Οτι στο 4ο σετ πρεπει (ή δεν πρεπει) να σφυριζουμε οτι θελουμε?Οπως αναφερθηκε παραπανω η Δραπετσωνα ηθελε να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ το 4ο σετ,οχι να το παρει με το ετσι θελω.Και δυστυχως η αλλοιωση του σετ ξεκινησε απο το 0-2 στο σκορ και στο 11-9 οχι στο 22-12 πχ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...