Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΘΗΡΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκρίθηκε στους 8 ο ΑΟ ΘήραςΟ ΑΟ Θήρας είναι η 7η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα του ΑΟ Μαρκοπούλου και θα αντιμετωπίσει πλέον στους ‘8’ τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη.

Ο ΑΟΘ δεν είχε στην σύνθεση του την Βίντοβιτς και έπαιξε με διαγώνια την Οικονομίδου, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο α’ σετ με 4-10, αλλά ο ΑΟΜ πλησίασε στον πόντο (11-12). Η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε πάλι στο +3 (12-15, 16-19) όμως το 18-21 έγινε 22-21 με δύο άσους της Σαΐνι και κόντρα επίθεση της Νικολογιάννη (μετά από δύο εκπληκτικές άμυνες της Βαρουδάκη). Αυτός όμως ήταν και ο τελευταίος πόντος για το Μαρκόπουλο καθώς η Σαντορίνη με σερί 0-4 πήρε το σετ, ενώ επικράτησε πολύ πιο εύκολα στο β’.
Η απάντηση του ΑΟΜ ήρθε στο τρίτο σετ όπου με πίεση στο σερβίς πήρε μια σημαντική διαφορά και μείωσε εύκολα σε 1-2 για να ακολουθήσει το δ’ σετ που θύμισε αρκετά το πρώτο.
Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ξεφύγουν με 14-20 δείχνοντας ότι η πρόκριση είχε κριθεί, ωστόσο με τα σερβίς της Πατεράκη το Μαρκόπουλο έφτασε στο 19-20 βάζοντας φωτιά στον αγώνα. Στην επόμενη φάση όμως η Βαρουδάκη έχασε την κόντρα επίθεση για την ισοφάριση και η Σαντορίνη με σερί 0-6 πήρε το σετ και την πρόκριση.

Τα σετ: 22-25, 16-25, 25-17, 19-25
ΑΟ Μαρκοπούλου (Ιβάνοβιτς) Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Λιάγκη, Δικαιούλια, Πατεράκη, Κοκκίου -λ / Νικολογιάννη, Σιρίνινα, Καρακάση, Μολδοβανίδη.
 
ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Βεργίδου, Οικονομίδου, Γεωργιάδου, Καραφουλλίδου, Κιγιάκοβα, Μπρίνκμαν / Σκορδίλη, Μουντάκη, Τσβέτκοβα.
greekvolley.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...