Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Τα ραντεβού για τους 6 αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων, για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 20/02 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Θρίαμβο, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου - Θωμαίδου - Νόου Ελ. - Μαρκουτσά - Φώτου Ελ. - Λεπίδου - Βούλγαρη - Μοίρα - Μπουλούμπαση Σ. - Βουλγαράκη - Κουτούβαλη - Σταμπολίου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 20/02 και ώρα 10:45 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για το Χαιδάρι, όπου θα μας υποδεχτεί ο Θρίαμβος, οι εξής αθλήτριες: Δριβάκου - Χαχάμη - Καστρίτση - Βλαντίδου - Μπάβα - Φώτου Αν. - Κυρίσογλου - Νόου Δ. - Ταμπάκου - Αντωνοπούλου - Γιουνούς - Λυμπεροπούλου - Όκκα Γ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 20/02 και ώρα 14:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα μας υποδετεί ο Μίλωνας, οι εξής αθλήτριες: Λεκάι Κλ. - Μαρμαρινού - Βενεκέ Μ. - Καγιαλή - Καζάκου - Λεούση - Βενεκέ Στ. - Λεκάι Ρ. - Τσέλιου Ελ. - Σωτηρίου - Μπουλούμπαση Δ. 

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 21/02 και ώρα 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Έσπερο, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την  Κυριακή 21/02 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 13:30 για να αναχωρήσουμε για τον Άλιμο, όπου θα μας υποδεχτεί η τοπική ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού, Βούλγαρη.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η τοπική ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Χρυσού - Καγιαλέ - Χοτζαλάρι - Φλιάτουρα - Στεφοπούλου - Όκκα Χρ. - Τσεκούρα - Κάβουρα - Γκούλη - Τσαούση.

Θα πρέπει όλες και όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε αυτή η πρώτη αγωνιστική, να κυλήσει χωρίς προβλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες, να έχουμε καλά πρωταθλήματα. 

O ρουχισμός σε όσα παιδιά δεν έχουν, θα τους παραδοθεί την ώρα των ραντεβού τους.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου