Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Τζωρτζίνα ΚΟΥΜΡΟΓΛΟΥ
Με εντός έδρας ήττα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ με 0-3 (13-25, 22-25, 12-25), συνέχισε την πορεία του το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, στη β΄ φάση του πρωταθλήματος και για τις θέσεις 1-6.
Η ομάδα μας, που ήθελε τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για είσοδο στην τετράδα, μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη για να το επιτύχει, παίζοντας καλό βόλει, όμως η ανωτερότητα του Ολυμπιακού δε μας το επέτρεψε.
Στο 1ο σετ, ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή μεγάλες διαφορές και εύκολα προηγήθηκε με 0-1.
Στο 2ο σετ, η Δραπετσώνα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και από την αρχή είχε την πρωτοπορία με 5-2, 8-3, 15-11, 18-12, όμως για μια ακόμη φορά από τις πάρα πολλές φορές φέτος, στα τελειώματα των σετς, δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις διαφορές μας από τις καλές ομάδες και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε με καλό φίνις, την ανατροπή.
Το 3ο σετ, ήταν αντίγραφο του 1ου.
Άριστη η διαιτησία της κας. Κατερλή και του κ. Καραδημητρίου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Μαρκάκη, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Θωμαίδου, Χάνου Στ. (λ), Κουμρόγλου (λ), Χίου, Φώτου, Μαρκουτσά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Σαραντίτης - Ζωγραφάκης) Μιλεντίγιεβιτς, Γιώτα, Πάντου, Ζαμπάτη, Ζουμίδη, Αδαμοπούλου, Βασιλοπούλου (λ), Γκόλφη (λ), Λιόλιου, Καίσαρη, Κοχιαδάκη, Μπακιρτζόγλου.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες της 9ης αγωνιστικής:
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΛΙΜΟΣ 3-2
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (25-10) 17
2. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (24-11) 16 
3. ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ (22-12) 15  
4. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (14-22) 12 
5. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (08-23) 11 
-------------------------------------------------    
6. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (09-24) 10     
Ολυμπιακός, Αιγάλεω, Άλιμος και Ηλιούπολη έχουν προκριθεί ήδη στο final - 8.
 
Η τελευταία αγωνιστική:
ΑΛΙΜΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΙΓΑΛΕΩ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
 
Η μόνη θέση που παίζεται για είσοδο στο final-8, είναι πια η 5η, την οποία διεκδικούν οι Δραπετσώνα και Περιστέρι. Με νίκη του Περιστερίου επί του Αιγάλεω και ήττα της Δραπετσώνας από τον Άλιμο, την 5η θέση καταλαμβάνει το Περιστέρι. Με νίκη της Δραπετσώνας, την 5η θέση - ανεξάρτητα του αποτελέσματος του Περιστερίου, καταλαμβάνει η Δραπετσώνα.
Επίσης, μεγάλη σημασία έχει και η 4η θέση, για την ευνοικότερη διασταύρωση αντίπαλου για το final-4. Με νίκη της Δραπετσώνας επί του Άλιμου και ήττα της Ηλιούπολης από τον Ολυμπιακό, την 4η θέση καταλαμβάνει η Δραπετσώνα. Με νίκη της, η Ηλιούπολη καταλαμβάνει την 4η θέση, ανεξάρτητα του αποτελέσματος της Δραπετσώνας.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...