Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Η Αργυρούπολη στον τελικό, 3-2 τον Άλιμο και σοκ με τραυματισμό της ΚαραμπάγιαΗ Αργυρούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στον Άλιμο, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Ο ΑΟΝΑ αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και θα διεκδικήσει την Κυριακή τον τίτλο που έχασε πέρυσι. 

Ο αγώνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της Καραμπάγια, ενώ το σκορ ήταν 5-2 για τον Άλιμο στο 2ο σετ. Η νεαρή αθλήτρια πάτησε το πόδι συμπαίχτρια της με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατο της. Της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Η Καραμπάγια υποβλήθηκε σε μαγνητική, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.
Η Αργυρούπολη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο έκανε την μεγάλη ανατροπή για να βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό. Στον δεύτερο ημιτελικό, ΑΟ Αιγάλεω και ΓΣ Ηλιούπολης παίζουν αυτή την στιγμή για το εισιτήριο στον τελικό.
Διαιτητές: Παπαστάμου, Λιάκου
Τα σετ: 3-2 (21-25, 22-25, 25-15, 25-17, 15-11)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Αρναούτη): Δελατόλα, Μπουντούρογλου, Καπάτου, Μαντούκα, Λαζαρίδου, Γεωργίου / Ζουμπούκου (λ), Τσουρουπάκη (λ), Μαλτίδου, Μπελούδου, Μουλακάκη, Κουλά, Γιατρά
ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ (Παπαθανασίου): Καρακατσάνη, Αρβανίτη, Πάτα, Παπαχατζή, Καραμπάγια, Περγατή / Μούργη (λ), Καρπατσίτη (λ), Μάλη, Χαλκιλα, Λακασά, Κασπούτη.
Το Αιγάλεω 3-0 την περσινή κάτοχο Ηλιούπολη

Νέο πρωταθλητή στις νεάνιδες της ΕΣΠΕΔΑ θα έχει η φετινή σεζόν, με το Αιγάλεω να νικάει 3-0 την περσινή κάτοχο Ηλιούπολη. 
 Το Αιγάλεω έχει να βρεθεί στον τελικό από το 2009, όπου τότε είχε κατακτήσει και το τρόπαιο, νικώντας τον Ολυμπιακό. Η Ηλιούπολη προσπάθησε να βρεθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στον τελικό, ωστόσο το Αιγάλεω πήρε τη νίκη με την βοήθεια και του κόσμου του που γέμισε το «Σίτι».

Διαιτητές: Τσάκας, Διαμαντής

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-18, 25-19)

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Μανολίκα, Κουλοπούλου, Χαραλαμποπούλου, Ζαμπούνη, Πολιοθεόδωρου / Οικονομοπούλου (λ), Αναστασιάδη (λ), Παύλου, Μικέλη, Μπλέκα, Μονάντερα, Μάλτσιου, Κομβόλη
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Πανταζοπούλου, Νάστου, Κασάπογλου, Ευθυμιοπούλου, Σαβαλιά, Γεωργίου / Κυριαζοπούλου (λ), Κανέλλου (λ), Καραγιαννίδου, Κρεμμυδιώτη, Σπυρικάκη, Τζατζινάκη, Αλύμαρα, Αρβανίτη.

volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...