Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΛΑΜΙΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Φωτό: Δημήτρης ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
Δώστε μας 1000 μάτια να έχουμε να απολαμβάνουμε αυτήν τη καταπληκτική ομάδα, που λέγεται Δραπετσώνα, η οποία σήμερα το απόγευμα απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή αήττητη - μέχρι σήμερα -  πορεία της σε πρωτάθλημα και κύπελο.
Τα παιδιά της Δραπετσώνας, σήκωσαν το ανάστημα τους και κοίταξαν στα ίσια τη Λαμία, ομάδα δύο κατηγορίες ανώτερη, θέλοντας και φτάνοντας μέχρι το τέλος, ώστε να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη έκπληξη του θεσμού, μάλλον και όλων των εποχών.
Όμως, δυστυχώς δεν αντέξαμε όλη αυτήν την πίεση που μας ασκήθηκε, με αποτέλεσμα η Λαμία, να αναδειχτεί νικητής του αγώνα με 1-3 (25-19, 17-25, 26-28, 15-25) παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τις 8 του φετινού θεσμού.
Η Δραπετσώνα, μπήκε στον αγώνα οκταπύρηνη και στο 1ο σετ, αιφνιδιάζοντας τη Λαμία, δεν της άφησε πολλά περιθώρια, προηγούμενη με 17-12. Η Λαμία, προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας σε 19-17, αλλά η ομάδα μας δεν πιανόταν και με τελικό σερί 6-2, προηγήθηκε με 1-0.
Στο 2ο σετ, ο τεχνικός της Λαμίας κ. Ντραγκίεβ, άλλαξε θέσεις στην 6άδα του, ισορροπώντας το παιχνίδι, αλλά η Δραπετσώνα συνέχισε να προσφέρει θέαμα υψηλοτάτου επιπέδου, έμενε κοντά στο σκορ, με τη Λαμία να παίρνει διαφορά με 13-16, 14-19, για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Μεγάλη μάχη έγινε στο 3ο σετ, στο οποίο προηγηθήκαμε με 10-8, η Λαμία πέρασε με 12-15, πλησιάσαμε στο 23-24, για να φτάσουμε να το χάσουμε στην παράταση, έχοντας όμως η Λαμία πάντα το σετ μπολ.
Στο 4ο σετ, ίσως επειδή μας μειώθηκαν τα ψυχικά αποθέματα, δε καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ για πολύ ώρα και έτσι η Λαμία, ξέφυγε με 6-8, 7-11, 10-16, 11-18, 15-22, για να γραφτεί το τελικό 1-3.
Πάντως με τη σημερινή της απόδοση η Δραπετσώνα έδειξε ότι είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας, στην οποία θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα για το σύλλογο μας, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, τιμήσαμε το θεσμό του κύπελου Ελλάδας με τον πολύ ωραίο τρόπο, που αυτός διεξάγεται, διεκδικήσαμε την υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι το τέλος.
Όλες οι γραμμές και αθλητές μας λειτούργησαν υποδειγματικά, φτάνοντας την απόδοση τους στο τέλειο, αλλά η Λαμία ήταν καλύτερη - διαθέτοντας και 3 ξένους στο δυναμικό της, κάτι που εμείς δε δικαιούμαστε να έχουμε - και κέρδισε δίκαια.
Άριστη η διαιτησία της κας. Κυριοπούλου και του κ. Τσιμπινού.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης (λ), Τζαννετουλάκος (λ), Στρατηγός, Γιωτάκης, Μεσσάλας, Ορμενάι, Ανδρεόπουλος, Καρανικολάου.
ΛΑΜΙΑ: (Ντραγκίεβ) Δημητριάδης, Χέντσι, Παπαθωμόπουλος, Χάκγουορθ, Καπίρης, Αγγελόπουλος, Τσιράκης (λ), Αραούγιο, Καρβούνης.
 
Κλείνοντας την αναφορά αυτή, ας θυμηθούμε τη φετινή μεγαλειώδη πορεία μας στο κύπελο, η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει, καθώς εκκρεμεί ο τελικός κύπελου ΕΣΠΕΔΑ με αντίπαλο την Αρμενική.
 
2η αγωνιστική ΕΣΠΕΔΑ: Ηλιούπολη - Δραπετσώνα 1-3
Ημιτελικός ΕΣΠΕΔΑ: Έσπερος - Δραπετσώνα 0-3 
 
ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Β΄ φάση - 1η αγωνιστική: Αγία Παρασκευή - Δραπετσώνα 1-3
Β΄ φάση - 2η αγωνιστική: Φοίβος Μελισσίων - Δραπετσώνα 0-3
Β΄ φάση - 3η αγωνιστική: Δραπετσώνα - Μυτιλήνη 3-0
Β΄ φάση - 4η αγωνιστική: Δραπετσώνα - ΧΑΝΘ 3-1
Γ΄ φάση - 1η αγωνιστική: Δραπετσώνα - Λαμία 1-3    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...