Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ volleyball.gr

Στο κλειστό της Δραπετσώνας η τοπική ομάδα, η οποία είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Β’ Εθνικής που έφτασε μέχρι τους ‘16’ του θεσμού, υποδέχεται την Λαμία.

«Αυτό το παιχνίδι πάνω απ’ όλα είναι μια δικαίωση της προσπάθειας των παιδιών που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Δεν έχουμε προκριθεί μπάι σε κανέναν γύρο, έχουμε παίξει με ομάδες της κατηγορίας μας αλλά και της Α2 καταφέρνοντας να πάρουμε τις προκρίσεις», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Δημήτρης Χατζημιχάλης και συνέχισε: «Χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Α1 και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ούτως ή άλλως στον αθλητισμό πάντα έχεις φιλοδοξίες. Το ότι η Λαμία είναι ουραγός στην Α1 δεν λέει τίποτα αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μας χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες, όμως εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Η Λαμία μπορεί να έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο ο Πέτιο Ντραγκίεφ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει την πρόκριση για τους ‘8’ του Κυπέλλου.

«Η πρώτη μας δυσκολία είναι να περάσουμε τα μπλόκα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε χαμογελώντας ο Βούλγαρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα αν και είχαμε αρκετά προβλήματα κυρίως λόγω ιώσεων. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...