Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Μαρία ΒΕΝΤΟΥΡΗ
Με εκτός έδρας ήττα από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 3-0 (25-16, 25-19, 25-08) έκλεισαν οι φετινές υποχρεώσεις για το τμήμα των νεανίδων μας, καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ.
Η ομάδα μας, στον αγώνα και σε ό,τι αφορά τα δύο πρώτα σετς, έπαιξε ικανοποιητικό βόλει και τα κορίτσια προσπάθησαν να χαρούν τον τελευταίο αγώνα.
Και στα τρία σετς, το Αιγάλεω έπαιρνε από την αρχή διαφορές, τις οποίες εύκολα συντηρούσε.
Άριστη η διαιτησία της κας. Λιάκου και του κ. Δρεμέτσικα.
ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη - Ιωάννου) Βλάχου, Κουλοπούλου, Κομβόκη, Παλιοθεοδώρου, Χαραλαμποπούλου, Μανωλίκα, Αναστασιάδη (λ), Οικονομοπούλου (λ), Μικέλη, Μπλέκα, Μονάντερα, Γαρδούνη, Καρούμπα, Εξακουστίδου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Φούσκα, Ιωάννου, Πολυμεροπούλου, Λιόλιου, Ζάππα, Μπουρέλι, Γρηγοράτου (λ), Βεντούρη, Μαρκάκη.
 
Με τη φετινή 7η θέση του πρωταθλήματος, επιβεβαιώθηκε η ανοδική πορεία που έχουμε τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό και με την περσινή ίδια θέση, που είναι οι υψηλότερες που έχουμε κατακτήσει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Αλήθεια είναι, ότι φέτος θέλαμε κάτι καλύτερο, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν εύκολο. Και με δεδομένο, ότι την επόμενη περίοδο, μόνο μία αθλήτρια μας ηλικιακά φεύγει από την ομάδα, του χρόνου θα προσπαθήσουμε για τη διάκριση, με καλύτερες προυποθέσεις.
 
Στον άλλο αγώνα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής: ΑΡΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (17-06) 11  
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (14-08) 10
-----------------------------------------------------  
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (11-12) 09
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (02-18) 06
 
Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι Αιγάλεω και Αργυρούπολη.
Από τον α΄ όμιλο, προκρίθηκαν οι Άλιμος και ΓΣ Ηλιούπολης.
Τα ζευγάρια των ημιτελικών, είναι:
ΑΛΙΜΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...