Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Μετά το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων γυναικών - νεανίδων και κορασίδων Α΄, ήρθε η ώρα για το ξεκίνημα και των υπόλοιπων τμημάτων.
Συγκεκριμένα καλούνται, ανά τμήμα οι εξής:
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄- Γ΄ (τα κορίτσια που προπονούνταν με τους κ.κ. Νίκο Μαρμαρινό και Αλ. Μεσσάλα), για την πρώτη τους προπόνηση, αύριο Πέμπτη 01/09 και την Παρασκευή και ώρα 12:00, στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ''.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄Ε΄ (τα κορίτσια που προπονούνταν με την κα. Δέσποινα Αγριανίτη) για την πρώτη τους προπόνηση, αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή και ώρα 20:00 στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης''.
Επίσης τις ίδιες ώρες μπορούν να προσέρχονται και όσα νέα κορίτσια ανεξάρτητα ηλικίας, επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα μας. Και φέτος θα λειτουργήσουν πολλά τμήματα με ποικίλες ημέρες και ώρες, ώστε να εξυπηρετηθούν όλες.
Υπενθυμίζουμε, ότι αύριο στις 19:00, ξεκινούν την περίοδο και τα τμήματα παίδων και παμπαίδων με την πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Δραπετσώνας στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...