Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Κ-23 ΟΙ ΝΤΟΥΣΚΟΣ - ΠΕΤΡΟΥ

Non stop σεζόν για το φοβερό δίδυμο της κωπηλασίας, οι οποίοι μετά την 6η θέση στους Ολυμπιακούς με την ελαφριά τετράκωπο, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στη δίκωπο.
Στέφανος Ντούσκος και Γιάννης Πέτρου, έφυγαν από το Ρίο και ταξίδεψαν αμέσως για το Ρότερνταμ. Εκεί ξεκίνησαν την προσπάθεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτή η προσπάθεια απέδωσε έναν… αργυρό καρπό. Με χρόνο 6:29.25 το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό της δικώπου, πίσω από την Ελβετία που τερμάτισε σε 6:26.47 στην κατηγορία των Κ23. Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στην Τουρκία με 6:30.92
Ττο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 των Εμμανουηλίδου-Κουκλοτίδου ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση του τελικού Β, όπως και η δίκωπος με τους Κωνσταντά-Καραμήτρο. Στον τελικό Γ του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών οι Αθανασιάδης-Μπέρης-Τσαλικίδης-Μαρόκος ολοκληρωσαν στην πρώτη θέση.
Στα μη Ολυμπιακά αγωνίσματα, η Γεωργία Δημάκου πήρε την πρόκριση για τον τελικό μετά απο ένα συναρπαστικό ημιτελικό που κατέλαβε την 3η θέση. Στον μεγάλο τελικό της δικώπου άνευ νεανίδων προκρίθηκαν και οι Γεωργούδη-Μπούρμπου που πήραν την πρώτη θέση στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...