Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΜΟΛ / ΣΕΡΟΥΜ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΡΩΝ




Η ομάδα της Νορβηγίας στους Νέους Άνδρες κατέκτησε τον τίτλο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U22, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο “Avant Garde Sports Club”, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό των Νέων Ανδρών οι Νορβηγοί Άντερς Μολ / Κρίστιαν Σέρουμ «καθάρισαν» τους Αυστριακούς Πρίσταουτς-Τέλσνιγκ / Τρούμερ με 2-0 σετ (21-13, 21-15), επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του φαβορί και παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο χωρίς να χάσουν ούτε σετ στα επτά παιχνίδια που έδωσαν στη διοργάνωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντερς Μολ είχε κερδίσει πριν από δύο μήνες τον αντίστοιχο τίτλο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 στην Αττάλεια, με παρτενέρ τον Αλεξάντερ Σέρουμ, μικρότερο αδερφό του σημερινού συμπαίκτη του.
Από την πλευρά του, ο Κρίστιαν Σέρουμ είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης U22 και πριν από δύο χρόνια, με διαφορετικό συμπαίκτη.
Το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία κατέληξε στους Γάλλους Γκοτιέ-Ρατ / Λουαζό, που υπέταξαν τους Ουκρανούς Πλοτνίσκι / Ντενισένκο με 2-1 σετ (18-21, 21-18, 19-17), έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...