Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

NSTV.GR: ''Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη η Δραπετσώνα, 3-0 την Ίριδα''


Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής η Δραπετσώνα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Ίριδας στο κλειστό γήπεδο "Αρτάκης" στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες με πέντε πόντους πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, όμως οι παίκτριες της Όλγας Χατζηδημητρίου, αν και δυσκολεύτηκαν κυρίως στο τρίτο σετ, ήταν αυτές που κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα και να φτάσουν τους οκτώ βαθμούς.
Η προπονήτρια της Δραπετσώνας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα του Nstv, λέγοντας: Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει. Παίξαμε με μια δεμένη ομάδα, με πολλαπλές επιλογές. Απλώς εμείς διατηρήσαμε την τακτική μας, είχαμε συγκέντρωση όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν και μειώσαμε τα λάθη. Μια ομάδα όμως σαν την Ίριδα που έχει έναν τόσο αξιόλογο προπονητή, τον Άκη Χατζηαντωνίου, πρέπει μόνο να τη σέβεσαι και να την κοιτάς στα μάτια". Όσο για το αν η ομάδα έρχεται σιγά σιγά κοντά στα θέλω της, είπε: "Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, εγώ όμως θέλω παραπάνω πράγματα σαν προπονήτρια και απαιτώ περισσότερα από τις αθλήτριές μου. Η ομάδα δεν έχει πιάσει ακόμη ταβάνι και χαίρομαι να προπονώ μια ομάδα που παρουσιάζει πρόοδο".
Δύο από τις παίκτριες της Δραπετσώνας αναφέρθηκαν επίσης στον αγώνα αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Η  Όλγα Λογαρά τόνισε: "Ήταν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι όμως τα πήγαμε πολύ καλά. Μπήκαμε λίγο πεσμένες στην αρχή αλλά βρήκαμε τον ρυθμό μας και τα καταφέραμε. 'Εχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι". Απ' τη μεριά της, η  Άννα Λάζαρη είπε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, βάλαμε τα δυνατά μας και φτάσαμε εκεί που θέλαμε. Το μυστικό για τη μέχρι τώρα καλή πορεία μας είναι πολλή συγκέντρωση, προπονήσεις και το ότι έχουμε δεθεί αρκετά σαν ομάδα".
Από την πλευρά της Ίριδος μίλησε η Αγάπη Φούσκα, η οποία αντιμετώπισε την πρώην ομάδα της στο παιχνίδι αυτό: "Το παιχνίδι το πήρε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δε μας βγήκαν οι φάσεις. Τα είχαμε πάει πολύ καλά στα άλλα παιχνίδια αλλά δεν είχαμε σωστή ψυχολογία σε αυτό. Δεν το βάζουμε κάτω, θα προσπαθήσουμε όλες μαζί να επανέλθουμε". Όσο για το γεγονός πως έπαιξε κόντρα στην πρώην ομάδα της, τόνισε: "Υπήρχε το συναίσθημα αλλά το διασκέδασα γιατί ξέρω τις αντίπαλες παίκτριες και ήταν όμορφα".
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις και στιγμιότυπα του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...