Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η Ελλάδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια εφήβων στην υδατοσφαίριση!

Η Εθνική ομάδα Εφήβων θριάμβευσε της Ισπανίας με 9-8 και βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου
Στην κορυφή του κόσμου είναι πλέον η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων!
Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Κραβαρίτη επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, θριάμβευσε της πανίσχυρης Ισπανίας στον τελικό του Σομπατέλι με 9-8 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Κόσμου, εκτοξεύοντας στα ύψη την υπερηφάνεια ενός ολόκληρου έθνους!
Έτσι στην δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό διεύρυνε το σερί της στις Κούπες
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιδεικνύοντας συγκέντρωση και με «όπλο» την εξαιρετική του αμυντική λειτουργία, πήρε τα ηνία από τα πρώτα λεπτά του τελικού, αποκτώντας τον τίτλο του απόλυτου πρωταγωνιστή.
Η λήξη των δύο πρώτων οκταλέπτων, βρήκε την γαλανόλευκη να προηγείται με 7-4
Οι Ισπανοί έβγαλαν αντίδραση και παίρνοντας σκορ κυρίως από την περιφέρεια, αντέδρασαν και στο 19’ μείωσαν σε 6-8, με την «γαλανόλευκη» ωστόσο να δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία και να κλείνει το τρίτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 9-7.
Οι Ισπανοί μείωσαν σε 9-8 4’52’’ πριν την λήξη του τελικού και ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα μέχρι το τέλος. Όμως η εξαιρετική άμυνα των παιδιών του Δημήτρη Κραβαρίτη κράτησε την πολυπόθητη νίκη και οδήγησε την Εθνική μας ομάδα στην κορυφή του Κόσμου!
fws.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...