Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

«Χάλκινος» ο Τσιάμης στο τριπλούν στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα!

Με άλμα στα 16,78μ., ο 36χρονος Τσιάμης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, το πρώτο στην καριέρα του
Το ρητό «ποτέ δεν είναι αργά» φρόντισε να επιβεβαιώσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου ο Δημήτρης Τσιάμης! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση, παίρνοντας την 3η θέση στον τελικό του τριπλούν με άλμα στα 16,78μ.
Το μετάλλιο του Τσιάμη, που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση, έκλεισε ιδανικά τους αγώνες για την ελληνική αποστολή, καθώς με τον τελικό του τριπλούν ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής ομάδας στίβου στη γερμανική πόλη, στην τελευταία ημέρα των αγώνων. Αυτό ήταν το 6ο μετάλλιο για την Ελλάδα και το πρώτο χάλκινο στο απόλυτα πετυχημένο για τη χώρα μας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο Τσιάμης ξεκίνησε τον τελικό με άλμα στα 16,55μ., το δεύτερο ήταν άκυρο, το μεγάλο του άλμα ήταν το τρίτο στα 16,78μ., που τον εκτόξευσε στην 3η θέση με την ολοκλήρωση των τριών πρώτων προσπαθειών. Στα 16,48μ. προσγειώθηκε ο Τσιάμης στην 4η προσπάθειά του, ήταν άκυρος στην 5η και είχε 16,13μ. στην τελευταία.
Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Πορτογάλος Έβορα με 17,10μ. και το αργυρό ο Κοπέλο από το Αζερμπαϊτζάν με 16,93μ.
fws.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...