Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Mainalon S.C. 2019: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Μεθενίτη / Τριανταφυλλίδη / Πάικου / Μαρώση

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Snow Volley κατέκτησαν στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου Μεθενίτη / Τριανταφυλλίδη / Πάικου / Μαρώση.

Λίζα και Πηγιάννα που ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου το 2018 στα Καλάβρυτα, μαζί με τις συμπαίκτριές τους Σοφία και Κέλλυ έκαναν το repeat στη διοργάνωση. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σε γεμάτες κερκίδες και σε όλη την περίμετρο του γηπέδου, Μεθενίτη / Τριανταφυλλίδη / Πάικου / Μαρώση επικράτησαν με 2-0 (15-12, 15-08) των  Ηλιακοπούλου / Δρακουλάκου / Θεοδωράκη / Κουμβάκη.

Η Λίζα Τριανταφυλλίδη δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που για άλλη μία φορά είμαστε στη πρώτη θέση του βάθρου. Δεν ήταν εύκολος ο τελικός, όμως είχαμε εμπειρία από πέρυσι, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαστε και πάλι πρώτες».

Η Πηγιάννα Μεθενίτη είπε: «Για μένα είναι ξεχωριστή στιγμή που παίρνω χρυσό στο Μαίναλο, έναν τόπο που λατρεύω πραγματικά» Ήταν καλύτερο το τουρνουά από πέρυσι γιατί βοήθησε και ο καιρός και οι φίλοι του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά συναρπαστικές αναμετρήσεις».

Η Σοφία Πάικου τόνισε: «Δεν ήταν εύκολος ο τελικός, ήταν πολύ δύσκολος και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. MVP για μένα είναι η Λίζα γιατί είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν έσφιγγε τα δόντια δεν θα ήμασταν εμείς εδώ τώρα».

Η Κέλλυ Μαρώση αφιέρωσε τη πρώτη θέση στις συμπαίκτριές της και δήλωσε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Νιώθω υπέροχα που θα ανέβω στο πρώτο σκαλί του βάθρου».

Ημιτελικά - Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

11.00: Ηλιακοπούλου/Δρακουλάκου/Θεοδωράκη/Κουμβάκη - Παρασκευαΐδου/Καψαμπέλη/Νάστου/Καραγεώργη 2-1 (15-12, 09-15, 15-09) 
11.00: Μπαφατάκη/Πάσχου Ν./Πάσχου Χ. - Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη/Πάικου/Μαρώση 0-2 (11-15, 13-15)

Τελικός

13.00: Ηλιακοπούλου/Δρακουλάκου/Θεοδωράκη/Κουμβάκη - Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη/Πάικου/Μαρώση 0-2 (12-15, 08-15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...