Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ Θ. ΚΟΥΡΙΔΗΣ

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να δρομολογήσει στην ΕΠΟ η παραίτηση του Θ. Κουρίδη από τα καθήκοντα του. Ποιους λόγους επικαλέσθηκε.

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να δρομολογήσει στην ΕΠΟ η παραίτηση του Θ. Κουρίδη από τα καθήκοντα του. Ο κ. Κουρίδης σε μία χρονική περίοδο που είναι ανοικτά πολλά "καυτά" μέτωπα του ποδοσφαίρου μας, επικαλούμενος λόγους συνταξιοδότησης, υπέβαλε στον κ. Πιλάβιο την παραίτηση του. 
Η Επιτροπή της οποία προϊστατο ήταν αρμόδια για τoν έλεγχο των φορολογικών και των ασφαλιστικών ενημεροτήτων των ομάδων προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές παικτών.

Ο κ. Κουρίδης δεν ήταν απλώς ένα μέλος επιτροπής της Ομοσπονδίας. Το αντίθετο. Στην ουσία ήταν το "δεξί χέρι" του προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ο παραιτηθείς πρόεδρος της Ε.Μ.Ι. δεχόταν σοβαρές απειλές προκειμένου να αλλάξει αποφάσεις της επιτροπής. 
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...