Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 14/02 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το ΓΣ Ηλιούπολης, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου, Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη. Λεπίδου, Χάλαρη.
 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 14/02 και ώρα 17:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Άλιμο, όπου θα μας υποδεχτούν οι Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες: Βλασταρίδου, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Λυμπεροπούλου Ειρ., Νόου, Θωμαίδου, Φώτου, Μαρκουτσά, Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Μουστάκα, Μοίρα, Λεπίδου. 
 
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 15/02 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πειραικό, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Ιωάννου, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή 15/02 και ώρα 12:45 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Χαιδάρι, όπου θα μας υποδεχτεί ο Θρίαμβος, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.
 
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Την Κυριακή 15/02 και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Πειραιά, όπου στο ''Π. Σαλπέας'', θα μας υποδεχτεί ο Πορφύρας, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Πάτερου, Φουστέρη, Λεούση, Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ.
 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 15/02 και ώρα 15:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα, όπου θα μας υποδεχτεί η Ευρυάλη, οι εξής αθλητές: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Θεοδωρόπουλος, Κοντούδης, Μαρούσης, Περιμένης, Σαββίδης, Τέντης, Τσουλφάς, Χαρακλάνης, Χατζηδημητρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...