Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΜΕ 6 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ATTICA JUNIORS OPEN

Με 6 αθλήτριες του συλλόγου μας, θα διεξαχθει το Σαββατοκύριακο 29-30/06 στο ANIMA CLUB το 1ο φετινό Juniors Open Κ-17.
Συγκεκριμένα τα ζευγάρια του συλλόγου μας, είναι τα εξής:
Δεμενίκα / Παρασχάκη
Κατεμή / Κογκαλίδη
Λέλε / Μακαρίδη.
Οι ομάδες μπαίνουν στο πρωτάθλημα με 0 βαθμούς, αφού για πρώτη φορά θα έχουν επαφή με την άμμο.
Έχουν δηλώσει 12 ομάδες και οι 3 απ΄ αυτές έχουν ήδη τοποθετηθεί στο κυρίως ταμπλό. Από τις υπόλοιπες 9 ομάδες με κλήρωση 1 ομάδα, θα τοποθετηθεί στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 8, θα κληρωθούν μεταξύ τους, με τους νικητές να προκρίνονται στο κυρίως ταμπλό, για την συμπλήρωση των 8 ομάδων του κυρίως ταμπλό.
Άρα, αν σταθούμε τυχεροί, μπορούμε να έχουμε την πρόκριση 1 ομάδας με κλήρωση και μιας ή δύο ομάδων από αγώνες στην 8άδα.


Η αρχή θα γίνει στο Anima Club στην Ανάβυσσο με το Attica Juniors Open (28-30/06) με συνδιοργανωτή τον πρωταθλητή Ελλάδας Παύλο Μπελιγράτη και υπό την αιγίδα και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των «μικρών» ξεκινάει με τρία τουρνουά OPEN σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και οκτώ χρόνια μετά, επανέρχονται στον θεσμό οι δύο ηλικιακές κατηγορίες (Κ17 και Κ19). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τελικές φάσεις των διοργανώσεων Regional (περιφερειακών), και θα ολοκληρωθούν με τα τελικά σε ηλικίες Κ17, Κ19 και Κ22.

«Με χαρά όπως κάθε χρόνο καλωσορίζουμε στον πολυχώρο μας και τις εγκαταστάσεις μας το 1o open για φέτος στα Junior's θέλοντας να συμβάλουμε στα μέγιστα και όπως πάντα δίπλα στην Ομοσπονδία, την ανάπτυξη του αθλήματος μας που τόσο πιστά υπηρετούμε! Εύχομαι σαν συνδιοργανωτής και έχοντας περάσει και εγώ όπως όλα τα παιδιά από το πρωτάθλημα Junior πριν πολλά χρόνια, πρώτα από όλα να το ευχαριστηθούν και να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο ευγενής άμιλλας και παιχνιδιού, παίζοντας μόνο και όχι κοιτώντας το αποτέλεσμα. Πρέπει να επιβραβεύσουμε όλη την προσπάθεια των παιδιών που θα αγωνιστούν στο 1ο open στην Ανάβυσσο. Το Anima Beach Academy by beligratis είναι δίπλα στην ανάπτυξη του αθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά» δήλωσε ο Παύλος Μπελιγράτης.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Επίσημοι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS & Juniors 2019 είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές φραπουτσίνο των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen και η GALA, ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...