Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Αποκλεισμός για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών

Δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Σουηδία οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του προολυμπιακού τουρνουά, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον Μάιο του 2020 το εισιτήριο για το Τόκιο.

Μετά τη νίκη της Ελλάδας επί του Κοσόβου, η δεύτερη θέση στον Δ' όμιλο του Continental Cup που φιλοξενήθηκε στο «Καράβι Club» κρίθηκε στα δύο παιχνίδια με την Σουηδία.

Αρχικά Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Παπαδημητρίου τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Appelgren / Annerstedt γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (21-17, 21-15) σετ. Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Άγγελος και ο Βασίλης Μανδηλάρης αναμετρήθηκαν με τους Tholse / Wijk Tegenrot και παρά την μεγάλη τους προσπάθεια, ιδίως στο δεύτερο σετ, ηττήθηκαν με 2-0 (21-12, 23-21) σετ. Η Ελλάδα στο ταμπλό των ανδρών κατέλαβε την τρίτη θέση, που δεν είναι αρκετή για την οδηγήσει στον Β' γύρο.

Η επόμενη φάση του προολυμπιακού τουρνουά θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2020.
Οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών, θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα λάβουν μέρος στο πρώτο τουρνουά Masters του φετινού σιρκουί στην πλατεία Αριστοτέλους (28-30/06).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...