Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

IOS OPEN ONE* STAR: Κανέλλος και Τζιουμάκας στα προημιτελικά με ανατροπή

Μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του IOS OPEN ONE* STAR πανηγύρισαν στην άμμο της παραλίας Μυλοπότας οι Ιάσονας Κανέλλος / Στέλιος Τζιουμάκας. Η ελληνική ομάδα με δύο νίκες και μία ήττα στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, έκλεισε θέση στην οκτάδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 10.00 τους Γάλλους Γκοσελίν / Σιλβέστρ.

Μάλιστα, Κανέλλος και Τζιουμάκας παρόλο που ξεκίνησαν με ήττα στον όμιλο από τους Ρώσους Σιβόλαπ / Γιαρτζούτκιν (Νο1 στο ταμπλό) έκαναν την ανατροπή και πανηγύρισαν την πρόκριση.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας έγινε ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες, τους Κανέλλο / Τζιουμάκα και Νιώπα / Παπαδημητρίου, με νικητές τους πρώτους. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στο τάι μπρέικ (16-21, 21-13, 15-11), με τους Τζιουμάκα και Κανέλλο να παρουσιάζονται με μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα.

Η γαλλική ομάδα είναι επίσης από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Ίου, καθώς ξεκίνησαν την πορεία τους από τον πρώτο γύρο των προκριματικών και με 4 νίκες και 0 ήττες, βρίσκονται στα προημιτελικά.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

10.00: Σίβολαπ / Γιαρτζούτκιν (Ρωσία) - Βάις / Ντζαβορόνοκ (Τσεχία)
10.00: Γκοσελίν / Σιλβέστρ (Γαλλία) - Κανέλλος / Τζιουμάκας (Ελλάδα)
Σμέντινς / Ρέγκζα (Λετονία) - Χαμπρ / Λεντς (Τσεχία)
10.00: Φριντλ / Τράμερ (Αυστρία) - Μπεργκερούντ / Ρέτερχολτ (Νορβηγία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...