Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1-2 ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ξεκίνησε τους αγώνες του - έστω και φιλικούς - το ερασιτεχνικό μας τμήμα. Το Σάββατο λοιπόν, αντιμετωπίσαμε στο γήπεδο μας, την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, η οποία ήταν και η νικήτρια ομάδα του αγώνα με 2-1 (23-25, 25-27, 25-20).
Οι δύο ομάδες πριν τον αγώνα.
Διεξήχθη ένας πολύ όμορφος αγώνας, με μεγάλη αγωνία για την τελική επικράτηση. Το Χαλάνδρι, παρουσιάστηκε πιο έτοιμο, το οποίο είναι λογικό αφού η ομάδα αυτή υπάρχει πολύ περισσότερο καιρό από τη δική μας.
Τα δύο πρώτα σετς, τα κέρδισε το Χαλάνδρι στον πόντο, ενώ το τρίτο η ομάδα μας, αφού εκμεταλλευτήκαμε την απόσυρση από την 6άδα του Χαλανδρίου 2 αντρών, ενώ εμείς αγωνιστήκαμε χωρίς το Μπαμπούνη, ο οποίος αποχώρησε για την προπόνηση των παγκορασίδων.
Υπενθυμίζουμε, ότι ο κανονισμός των αγώνων αυτών, προβλέπει ότι κάθε φορά στην 6άδα, θα πρέπει να αγωνίζονται 3 άντρες και 3 γυναίκες.
Άμεσα, θα καταβληθεί προσπάθεια παράλληλα με την εντατικοποίηση των προπονήσεων, να κλειστούν αγώνες και με τις άλλες δύο αντίστοιχες ομάδες που υπάρχουν στην Αττική σε Περιστέρι και Μεταμόρφωση.
Πληροφορίες που θέλουν τον υποφαινόμενο, να υποφέρει μετά τον αγώνα στο δεξί ώμο, στον αριστερό αγκώνα και στη μέση, ελέγχονται ως ανακριβείς.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Καλόβολος, Δημητρίου, Αλεβιζάκης, Κογκαλίδη, Μπαμπούνης, Παπαδοπούλου, Κογκαλίδης.
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: (Νικολογιάννης)  Σίμος Σαβρανίδης, Χρήστος Παπασταμούλος, Έλενα Μικρόγλου, Μαρία Τραυλού, Βίβιαν Βλάμη, Χάρης Ζερβός, Χριστίνα Αμερκάνου, Στεφανία Σμυρλόγλου, Λυδία Βανταράκη, Κωσταντίνα Κοσμίδου.

1 σχόλιο:

  1. οχι απλώς πονάει παντού...κομάτια ειναι...αλλα τι περιμένεις....γεράματα....χαχαχαχαχχαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...