Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΧΙΝΙΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

ΤΕΛΧΙΝΙΣ
Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς νίκησε εύκολα με 3-0 (25-8, 25-13, 25-12) τον Φοίνικα στο κλειστό του Μετς και αναδείχτηκε πρωταθλητής της Ζ΄Περιφέρειας παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων που ξεκινάει την Παρασκευή και θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους σε Αθήνα (Μετς) και Θεσσαλονίκη (Νεάπολη).
 
Ο Α’ όμιλος αποτελείται από τις ομάδες Ολυμπιακός, Πανελλήνιος, Αναγέννηση Άρτας και ΡΣΦΠ Τελχινίς, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει το μεσημέρι της Παρασκευής στο κλειστό του Μετς.
 
Ο Β’ όμιλος αποτελείται από τους Ηρακλή, Εθνικό Αλεξ/πολης, Φθία Λαμίας και Παναχαϊκή με τα παιχνίδια να ξεκινούν την Κυριακή και να ολοκληρώνονται την Τρίτη.
 
Στην Τελική Φάση θα προκριθούν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους.
 
Ημιτελική φάση Εφήβων

Α’ όμιλος (Μετς Β)

Παρασκευή 16/3/2012
12:00 Ολυμπιακός - ΡΣΦΠ Τελχινίς (Οικονόμου Β. - Μάλφας)
14:00 Πανελλήνιος - Αναγέννηση Άρτας (Μάλφας - Οικονόμου Β.)
 
Β΄όμιλος (ΕΑΚ Νεάπολης)

Κυριακή 18/3/2012
18:00 Παναχαϊκή - Εθνικός Αλεξ/πολης (Κυριακόπουλος - Δελή)
20:00 Ηρακλής - Φθία Λαμίας (Κωνσταντινίδης - Κάλλης)
 
Σημείωση drapetsonavolley: Είναι απορίας άξιο, ότι η ΚΕΠ και κατ΄ επέκταση η ΕΟΠΕ, επέστρεψε στο τελείως άδικο σύστημα διεξαγωγής των τελικών φάσεων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, που υπήρχε μέχρι το 2008.. Δίνει τη δυνατότητα να παίξουν προκριματικούς και ημιτελικούς αγώνες, ομάδες οι οποίες δε μπορούν να ανταπεξέλθουν, ούτε και με παγκορασίδες αντίπαλους και αντίθετα δε δίνει την ευκαιρία στις 2ες ομάδες των μεγάλων αστικών κέντρων, που είναι ομαδάρες να διεκδικήσουν αυτό που τους αντιστοιχεί.. 
Πάρτε το χαμπάρι κύριοι της ΚΕΠ, ότι ανάπτυξη δε γίνεται έτσι. Το θέαμα που παρακολουθήσαμε στον αγώνα Τελχινίς - Φοίνικας ήταν διακωμώδηση του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...