Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ

Οι κορασίδες του Αιγάλεω ήταν αυτές που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΑ για πρώτη φορά μετά στο 2005, επικρατώντας με 3-1 (25-23, 25-22, 23-25, 25-16) του ΑΟΝ Αργυρούπολης, στον τελικό του φάιναλ 4 που διεξήχθη στην έδρα του δεύτερου. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός και κρίθηκε στις λεπτομέριες, καθώς στα τρία πρώτα σετ, οι δύο ομάδες φάνηκαν ισοδύναμες. Το Αιγάλεω θα εκπροσωπήσει την ένωση στο Πανελλήνιος Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Διαιτητές: Κολτσίδας, Τσάκας. Επόπτες: Πανίδη, Πετρόπουλος. Γραμματεία: Λιάκου.
Τα σετ: 25-23, 25-22, 23-25, 25-16

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη): Μανωλίκα, Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντίγιεβιτς / Αναστασιάδη (λ), Μαριάτου, Τσαπουρνή, Παρασκευή, Κομπορόζου, Παυλοπούλου.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Παπασπυροπούλου, Αλβέρτη, Τζελέπη, Χαλκίδου, Μπουντούρογλου, Γουλά / Μαρφαγκού (λ), Κουλοπούλου, Δέδε, Ζουμπούκου, Ορσοπούλου, Καραμπάγια.

Ο Πανιώνιος κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Στο μικρό τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης η ομάδα της Μιχαηλίδου νίκησε τη μαχητική ομάδα του Μίλωνα με 3-1 σετ.
Διαιτητές: Τρύπας, Καντλή.
Τα σετ: 3-1 (20-25, 26-24, 18-25, 16-25)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχαηλίδου): Σπηλιακοποπούλου, Καπάτου, Δελατόλα, Σολωμού, Μαγγίνα Αν., Μαγγίνα Παρ. / Λεζινό (λ), Λουταδίτη, Παπαδοπούλου, Καλκαβούρα, Ξεφτέρη, Βαγενά.

ΜΙΛΩΝ (Βαλσάμος – Αποστόλου): Πατεπιώτη, Κοτοματά, Κουτσουρή, Κοστούρου, Λουζιώτη, Βαζάκα / Χάνα (λ), Μοστάκα, Θεοφανοπούλου, Παπαστάθη, Κατσιγιάννη, Χατζηγεωργιάδου.

MVP η Άννα Μαρία Δελατόλα

Ο Πανιώνιος μπορεί να μην αγωνίστηκε στον τελικό αλλά η ακραία του Άννα Μαρία Δελατόλα αναδείχτηκε ΜVP της διοργάνωσης. Καλύτερη επιθετικός αναδείχτηκε η Έλλη Αλβέρτη από την Αργυρούπολη. Οι υπόλοιπες διακρίσεις πήγαν δικαίως σε παίκτριες του Αιγάλεω. Καλύτερη πασαδόρος αναδείχτηκε η Α.Βλάχου του Αιγάλεω, καλύτερη μπλοκέρ Ε.Μανωλίκα του Αιγάλεω, καλύτερη υποδοχέας Κ.Αναστασιάδη του Αιγάλεω. Οι κορυφαίες της διοργάνωσης αναδείχτηκαν μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...