Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Μαρία ΒΕΝΤΟΥΡΗ
Με εκτός έδρας ήττα έκλεισε η φετινή χρονιά για το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, στο Αιγάλεω από την ομώνυμη ομάδα με 3-0 (26-24, 25-13, 25-10).
Ο αγώνας ήταν χωρίς βαθμολογική σημασία, γιατί ό,τι και αν γινόταν το Αιγάλεω θα τερμάτιζε 1ο και η ομάδα μας 2η. Είχε όμως ξεχωριστή σημασία για 4 αθλήτριες μας (Κακαγή, Χίου, Σιμιτζή, Χόρτη), οι οποίες είναι γεννημένες το 1996 και αυτός ο αγώνας θα ήταν το ''κύκνειο άσμα'' τους στην κατηγορία κορασίδων.
Τα κορίτσια μας μπήκαν με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουν τη νίκη, στον αγώνα, έπαιξαν καλό βόλει στο 1ο σετ, έμειναν πίσω στο σκορ μέχρι 4 πόντους (19-15), ανέκαμψαν, προηγήθηκαν με 24-22, αλλά δε κατάφεραν να τελειώσουν το σετ. Στο 21-21, είχαμε την ατυχία να υποστεί διάστρεμμα η κεντρική μας Σαλτουρίδου και να απουσιάσει από την εξέλιξη του αγώνα.
Τα κορίτσια μας απογοητεύτηκαν από την κατάληξη του σετ και στη συνέχεια επικράτησε ένας μεγάλος εκνευρισμός στην ομάδα, γεγονός το οποίο αποτυπώνεται εύγλωττα στους πόντους των δύο επόμενων σετς.
Το Αιγάλεω, ήταν δίκαια ο τελικός νικητής του όμιλου μας. Διαθέτει μια καλή και πλήρη ομάδα και νομίζουμε ότι έχει πολλές πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται αύριο και μεθαύριο. 
Για την ομάδα μας η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη γενικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το βήμα παραπάνω και στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικούσαμε τη νίκη - πρόκριση, αν δεν είχαμε υποστεί την ήττα στη Ν. Πέραμο, αγώνα στον οποίο παρουσιαστήκαμε με ελλείψεις.
Η 5η θέση που καταλάβαμε στο πρωτάθλημα, είναι η καλύτερη για το τμήμα όλων των εποχών και θα γίνει προσπάθεια αυτό το τμήμα την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει την είσοδο του στην τελική φάση.  
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδου) Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντίγιεβιτς, Μανωλίκα, Αναστασιάδη (λ), Παπαιωάννου, Τσαπουρνή, Παρασκευή, Κομπορόζου, Παυλοπούλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Βεντούρη, Σιμιτζή, Χίου Κ., Σαλτουρίδου, Χόρτη, Πόποβα, Κακαγή (λ), Μπουρέλι, Αμοιρίδου, Αθανασάκη, Λιόλιου Αγγ.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (18-01) 12
-------------------------------------------------
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (10-13) 09
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (09-12) 08 
4. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ (05-16) 07 
Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΜΙΛΩΝΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.

Το Σάββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης, θα διεξαχθεί η τελική φάση κορασίδων της Ένωσής μας για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, με την συμμετοχή των ομάδων ( ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ως εξής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3    ΩΡΑ 15.00        ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
                         ΩΡΑ 17.00        ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ- ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ



ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3    ΩΡΑ  14.00     ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
                          ΩΡΑ  16.00     ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...