Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Εκτός έδρας ήττα από την Παναχαική με 3-1 (21-25, 25-21, 25-12, 25-17) υπέστη το αντρικό μας τμήμα.
Η ομάδα μας απαλλαγμένη από το άγχος του υποβιβασμού, αλλά και της διεκδίκησης του αγώνα, μπήκε στον αγώνα αποδίδοντας πολύ καλό βόλει.
To 1o σετ, ξεκίνησε όπως περίμεναν οι περισσότεροι, καθώς η Παναχαική πήρε κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε με 18-11. 'Αλλες ήταν όμως οι βουλές των αθλητών μας και από το σημείο αυτό και μετά με επί μέρους σκορ 1-8, ισοφαρίσαμε 19-19, ενώ στη συνέχεια με ένα ακόμα σερί 2-6, καταφέραμε να προηγηθούμε με 0-1.
Άξιο να μνημονευτεί, είναι το γεγονός ότι αυτό ήταν το 1ο χαμένο εντός έδρας σετ, για την ομάδα της Πάτρας.
Στο 2ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι το 22-21, αλλά άμεσα ανέλαβε δράση ο Π. Ρουμελιώτης - αφού ενδιάμεσα είχαμε παράβαση στο φιλέ του Χριστόπουλου -  ο οποίος με επίθεση και μπλοκ, πήρε 2 πόντους για την ομάδα του για να τελειώσει το σετ και να έρθει η ισοφάριση.
Στο 3ο σετ, η Παναχαική ανέβασε κατά πολύ την απόδοση της και δε δυσκολεύτηκε να το κατακτήσει και να προηγηθεί με 2-1.
Στο 4ο σετ, η ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι το 14-13, αλλά στη συνέχεια δε μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και μοιραία η Παναχαική, πήρε σετ και 3πόντο.
Μέχρι λίγο πριν τη λήξη του 4ου σετ, ήταν ορατή η πιθανότητα η ομάδα μας, να ισοφαρίσει με 2-2 στα σετς, το οποίο θα σήμαινε την πρώτη απώλεια βαθμού της Παναχαικής και θα έβαζε μπουρλότο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως, αυτό δεν έγινε κατορθωτό, κύρια λόγω των επιλογών των διαιτητών κ.κ. Σπυρόπουλου και Μπακλέση, οι οποίοι σε 3 περιπτώσεις, ανακάλυψαν πόντους υπέρ της Παναχαικής, παρά την αντίθετη παραδοχή των αθλητών της, γεγονός που τους τιμά ιδιαίτερα.
Συμπερασματικά, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία της Παναχαικής, αλλά και από τη συμπεριφορά της εξέδρας, η οποία κυμάνθηκε σε αθλητικά πλαίσια.
Μπορεί και να μην είχαν δώσει, ιδιαίτερη σημασία στον αγώνα, παρασυρόμενοι από τα γραφόμενα του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου, περί ''αδύναμης Δραπετσώνας''.
Πάντως η Παναχαική, σε όλα τα σημεία νοιώθει ομάδα της Α1, έχουν δώσει μεγάλη σημασία σε πολλές λεπτομέρειες, της ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά μία φιλική συμβουλή από εμάς είναι να δώσουν περισσότερη προσοχή σε ''δημοσιογράφους'' που είναι πέριξ της ομάδας, γιατί τα γραφόμενα τους δε συναδούν με το προφίλ της ομάδας.
Όσον αφορά την ομάδα μας, κάναμε ένα ακόμα βήμα προς την οριστική αποφυγή του υποβιβασμού, η οποία όμως μπορεί να έρθει στην επόμενη αγωνιστική, είτε κερδίζοντας τον Αίαντα, είτε χάνοντας βαθμούς οι αντίπαλοι μας Ερμής και Ιωνικός Σάμου. Και αν αυτή έρθει 5 αγωνιστικές, πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, θα συνιστά τεράστια επιτυχία.
Για τους διαιτητές τα γράψαμε προηγούμενα. Στα 3 πρώτα σετς, είχαμε άριστη διαιτησία.
ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: (Αγγελόπουλος) Πεφάνης, Ρουμελιώτης Π., Ντονάς, Ρουμελιώτης Κ., Βλαχοστάθης, Αγγελόπουλος, Αχιλλεόπουλος (λ), Μούρτζης, Χριστιάς, Γεωργακόπουλος.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Αγγέλου, Τζαννετουλάκος, Ιατρόπουλος, Ανδρεόπουλος.
Άλλο ένα σημαντικό γεγονός για την ομάδα μας, ήταν και η παρθενική συμμετοχή στο πρωτάθλημα του έτερου παμπαίδα μας, Νάσου Ανδρεόπουλου. 
 
    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...