Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

1o BABY VOLLEY FESTIVAL


 
Στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων σωματείων βρίσκονται οι κανονισμοί του 1ου Baby Volley Festival, καθώς και η σχετική φόρμα συμμετοχής στο τουρνουά που απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005, 2006 και 2007 και θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στο Ολυμπιακό Κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου (Μαζαράκη).

Η προθεσμία συμμετοχής είναι η Δευτέρα 27 Μαΐου 2013, ενώ η Φόρμα Συμμετοχής μπορεί να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά, να αποθηκευτεί σαν ηλεκτρονικό αρχείο και να αποσταλεί στο email: anaptyxiako@volleyball.gr.

Το παιχνίδι «Baby Volley» είναι σχεδιασμένο για παιδιά νηπιακής και πρωτοσχολικής ηλικίας και κυρίως μπορεί να παιχτεί από παιδάκια με μέτριες ή χαμηλές δεξιότητες κίνησης. Το παιχνίδι, αφού δοκιμάσθηκε σε ένα μικρότερης εμβέλειας τουρνουά πέρυσι στο Μαρκόπουλο, φέτος εισάγεται κανονικά στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

Η διοργάνωση αναφέρεται σε παιδιά 6-8 ετών (Α’ & Β΄ Δημοτικού), ενώ δεκτά είναι και τα παιδιά νηπιακής ηλικίας. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι 4.5μ. x 4.5μ. με ύψος φιλέ 1.50-1.80μ. (εξαρτάται από την ηλικία των παιδιών), το βάρος της μπάλας είναι 70-100γρ. και η διάρκεια κάθε αγώνα είναι 10 λεπτά.

Βρείτε εδώ την φόρμα συμμετοχής...

Βρείτε εδώ τους κανονισμούς της διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...