Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

Στο πολύ όμορφο τουρνουά μίνι βόλει που διοργάνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, για κορίτσια και αγόρια πήρε μέρος ο σύλλογος μας.
Αναμνηστική φωτογραφία όλων των παιδιών
Το σημερινό τουρνουά, ήταν προγραμματισμένο για το 2ο όμιλο των κοριτσιών και μετείχαν εκτός του Ολυμπιακού και της Δραπετσώνας, οι Άρης Αμφ., Απολλώνιος και το 1ο δημ. σχ. Κερατσινίου.
Στα αγόρια, οι αγώνες ήταν για τον 1ο όμιλο και εκτός του Ολυμπιακού και της Δραπετσώνας, μετείχαν οι Αρμενική, Αργυρούπολη και Φιλία Περάματος.
Το τουρνουά ήταν άρτιο από πλευράς διοργάνωσης. Στα πάρα πολλά παιδιά που έλαβαν μέρος, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα καθ γενικά υπήρχε διάχυτη στην ατμόσφαιρα η ευχαρίστηση στα πρόσωπα των παιδιών.
Ο σύλλογος μας, τελικά παρουσιάστηκε με 12 ομάδες. 8 στο α΄ επίπεδο κοριτσιών, 3 στο β΄ επίπεδο και μία αγοριών. Τα παιδιά μας το κατευχαριστήθηκαν και δόθηκε το επόμενο ραντεβού του ομίλου των κοριτσιών, μάλλον την Κυριακή στο Κερατσίνι.

Οι ομάδες μας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...