Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο θρυλικός Eric Burdon τον Μάιο στην Αθήνα για τρεις εμφανίσεις

Ο θρυλικός Eric Burdon τον Μάιο στην Αθήνα για τρεις εμφανίσεις
Ο θρύλος της rock, η ψυχή και front-man των σπουδαίων The Animals και αργότερα των War, ο αειθαλής Eric Burdon, μέλος του Rock and Roll Hall of Fame από το 1994, ένας από τους «100 Σημαντικότερους Τραγουδιστές όλων των Eποχών» σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, με περισσότερα από 50 χρόνια καριέρας στη μουσική, 50 άλμπουμ, συμμετοχές σε ταινίες, συγγραφή βιβλίων και προσφάτως και τη ζωγραφική στο ενεργητικό του, επιστρέφει στην Αθήνα, για τρεις μοναδικές συναυλίες!

Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου

Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του solo άλμπουμ, "'Till Your River Runs Dry", τίτλος που δηλώνει ευθέως το έντονο ενδιαφέρον και την ευαισθησία του Eric Burdon για το Περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά και την ανάγκη του να μιλήσει σε πιο προσωπικό τόνο για ό,τι τον απασχολεί σε σχέση με τη θρησκεία και την πολιτική, ο Burdon θα ξαναβρεθεί στο φιλόξενο Half Note Jazz Club, όπου έχει εμφανιστεί live και στο παρελθόν. Ηταν στο ίδιο μέρος, άλλωστε, όπου παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του "Don't Let Me Be Misunderstood", τον χειμώνα του 2004, από τις εκδόσεις Ηλέκτρα.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ συνέπεσε με την επέτειο των 50 χρόνων από τη δημιουργία των Animals, του super-group που ταυτίστηκε με την British Invasion στη rock σκηνή των sixties, και τι καλύτερη αφορμή, για μια περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης, στο πλαίσιο της οποίας επισκέπτεται και την Αθήνα.

Δείτε στα παρακάτω link δύο video από την εμφάνιση του Eric Burdon στο φετινό SXSW (South by Southwest festival), στο Austin των ΗΠΑ:

Eric Burdon takes a moment to "Wait" - Eric Burdon brings "Water" to the Rock Room

Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαΐου, o Eric Burdon και η εκλεκτή του μπάντα, live, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Εισιτήρια διατίθενται ήδη, στις εξής τιμές: 10 ευρώ (άνεργοι) - 15 ευρώ (φοιτητικό) - 20 & 25 ευρώ (σε τραπέζι).

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Halfnote.gr - Viva.gr και τηλεφωνικά στο 210-9213310.

rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...