Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Ήττα και στο μικρό τελικό του πρωταθλήματος παμπαίδων για την ομάδα μας, από τον ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟ με 3-2 (25-17, 25-17, 23-25, 23-25, 15-12).
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα σα να συνέχιζε τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας με το Μίλωνα, δηλαδή υποτονική και χωρίς διάθεση για να διεκδικήσει τη νίκη, με αποτέλεσμα να δοθεί το δικαίωμα στον Ακάδημο να προηγηθεί εύκολα με 2-0.
Η συνέχεια όμως, ήταν τελείως διαφορετική. Τα παιδιά της Δραπετσώνας, με σαφώς αλλαγμένη διάθεση και με πολύ πείσμα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με πολύ καλή απόδοση, δείχνοντας επιτέλους ότι το χάλκινο μετάλιο, δε θα το άφηναν να κρεμαστεί σε άλλα στήθη.
Στο 5ο σετ, οι ομάδες ξεκίνησαν με καλό ρυθμό και συμβάδιζαν στο σκορ και έχοντας η ομάδα μας ισχνό προβάδισμα μέχρι το 7-6. Στη συνέχεια ο Ακάδημος εκμεταλευόμενος κάποια λάθη μας, πήρε διαφορά  με 12-9. Ο Ακάδημος έφτασε στο ματς μπολ με 14-10 και στο σημείο αυτό, η ομάδα μας αντέδρασε και με αντεπίθεση έφτασε το σκορ στο 14-12. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ισοφάριση θα ερχόταν, καθώς τα παιδιά του Ακάδημου, έδειχναν να μην έχουν επιλογές αντίδρασης, ένα απίστευτο μη σφύριγμα της κας. Καντλή σε μεταφορά αθλητή του Ακάδημου, τέλειωσε τον αγώνα.
Συμπερασματικά, από την ομάδα παμπαίδων και ως τελικό απολογισμό όλης της χρονιάς, μείναμε ευχαριστημένοι καθώς ο στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση επετεύχθη, αλλά κρίνοντας από το αποτελέσμα ότι θα μπορούσαμε για κάτι παραπάνω, δεν μας αφήνει με ούτε ένα ίχνος απογοήτευσης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Τζαννετουλάκος, Παύλου, Κογκαλίδης, Καλόβολος, Ανδρεόπουλος, Βεστάκης (αρχ. 6άδα), Μαρούσης, Αντωνόπουλος, Πετράκης, Σαββίδης.
ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ: (Τσιτσιπάς) Τσεμπελίκος, Παππάς, Λίβας Αργ., Γιαννακάκης, Αποστολόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσιτσιπάς (λ), Λίβας Δ., Αλυμαράς, Αλαφραγκής, Πανταζής, Αναγνωστόπουλος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...