Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΦΩΤΟ: Άγγελος ΠΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Με εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 0-3 (12-25, 13-25, 22-25) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα το τμήμα των νεανίδων μας.
Η ομάδα μας, δε μπήκε καλά στον αγώνα, με αποτέλεσμα το Αιγάλεω ειδικά στο 1ο σετ, να μη δυσκολευτεί για την κατάκτηση του.
Ίδια περίπου εικόνα και στο 2ο σετ, κατά το οποίο όμως η Δραπετσώνα, ανέβασε αρκετά την απόδοση της, παρ΄ ότι χάθηκε κι αυτό με μεγάλη διαφορά.
Στο 3ο όμως σετ, φάνηκε ότι ξεμπλοκαρίστηκαν τα κορίτσια μας και ανεβάζοντας κι άλλο την απόδοση τους, προηγούμενες αρχικά με 8-4, με το Αιγάλεω να ανακτά την πρωτοπορία με 14-18. Η Δραπετσώνα, όμως γρήγορα ισοφάρισε σε 20-20 και μέχρι το 22-22 η εξέλιξη ήταν αμφίρροπη. Στο σημείο εκείνο, λάθη κύρια συγκέντρωσης και μη υπομονής, έδωσαν 3  πόντους στο Αιγάλεω, για το τελικό 0-3.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Αντωνόπουλου και Πατεράκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Χάνου Κ., Ιωάννου, Μπουρέλι, Τσαλικούση, Ζάππα, Μαρκάκη, Γρηγοράτου (λ), Μοίρα, Καρούσου, Στοίτσεβα.
ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη) Βλάχου, Σολωμού, Εξακουστίδη, Κουλοπούλου, Χαριτωνίδη, Κράνη, Αναστασιάδη (λ), Κικιρίκου, Παύλου, Βαρβέλη.
 
Oι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής:
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 09/10
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 09/10
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...