Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με το μετέπειτα πρωταθλητή ΕΣΠΕΔΑ των νεανίδων ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στην τελική φάση η ομάδα μας.
Τελικός νικητής ο Πανιώνιος με 3-0 (25-10, 25-14, 25-15), με τη Δραπετσώνα να καταλαμβάνει την 5η θέση, στην τελική κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος νεανίδων, που είναι η υψηλότερη στη μέχρι τώρα πορεία μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ, μετά την περσινή 7η, κάτι που αποδεικνύει τη σταθερή ανοδική πορεία - σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών - του συλλόγου μας, σε αυτές τις ηλικίες.
Στον αγώνα με τον Πανιώνιο, δν καταφέραμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και η επικράτηση του Πανιώνιου, ήταν εύκολη.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπαστάμου και Πατεράκη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Καλαρά) Λακασά, Χόρμη, Φλιάκου, Μπακοδήμου, Αγγελοκωνσταντή, Παναγοπούλου, Παγώνη (λ), Πατέρη (λ), Βασιλική, Αγάλου, Καραμπακάκη, Σερέτη, Μουχτούρη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Μαρκάκη, Μοίρα, Ιωάννου, Μπουρέλι, Στοίτσεβα, Ζάππα, Γρηγοράτου (λ), Νιώτη (λ), Νόου, Θωμαίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...