Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΑΙΟΛΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ Ταύρου με 3-2 (14-25, 25-21, 17-25, 25-13, 15-09) στο 2ο αγώνα της ημιτελικής φάσης γνώρισε το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, οδηγώντας τη σειρά στον 3ο και τελευταίο αγώνα στην έδρα μας.
Η ομάδα μας, που ήθελε να διπλασιάσει τις νίκες της, ώστε να προκριθεί στην τελική φάση, παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στα 1ο και 3ο σετς, είχε πολύ καλή απόδοση και τα κατάκτησε εύκολα, ενώ στα υπόλοιπα θυμήθηκε την κακή παρουσία του τελευταίου καιρού και με χαμηλή ψυχολογία, παραδόθηκε ειδικά στο 5ο σετ.
Βέβαια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ καλό βόλει και εκμεταλευόμενη τα λάθη μας, έφτασε στη νίκη, που τις δίνει το δικαίωμα στο όνειρο.
Τώρα, πρέπει να αναδιοργανωθούμε, γιατί η ευκαιρία - που εμείς τη δημιουργήσαμε - με την παρουσία μας για πρώτη φορά σε τελική φάση κορασίδων, δεν πρέπει να πάει χαμένη. Και η Δραπετσώνα, θα παρουσιαστεί δυνατή και έτοιμη για την πρόκριση σε αυτόν το σημαντικό αγώνα.
Με λάθη η διαιτησία των κυριών Γεωργάκη και Μπενίση.
ΑΙΟΛΟΣ: (Δημητρακάκος) Πετράκη, Ζίγκιρη, Διονυσοπούλου, Καμπύλη, Ρούσσου, Κωτογλίδη, Λουκοπούλου (λ), Κολοκοτρώνη (λ), Αφεντουλίδη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου - Μαρμαρινός) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδη, Μαρκουτσά, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου (λ), Νιώτη (λ).
 
Στους υπόλοιπους αγώνες:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 0-3
Οι νικητές πραγματοποίησαν το 2-0 στις νίκες και προκρίθηκαν στην τελική φάση.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...