Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΟΛΟΣ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Το πρώτο - από τα δύο που χρειάζονται - βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, στον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ Ταύρου, με νίκη 3-0 (25-21, 25-17, 25-08).
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα κάπως ''κουμπωμένη'' και σιγά - σιγά, άρχιζε να βρίσκει την πολύ καλή απόδοση που μας έχει συνηθίσει φέτος.
Στο 1ο σετ, είχαμε πάντα την πρωτοπορία με 7-4, 16-14, 19-17, για να κλείσει το σετ, με εύστοχες επιλογές και καλή απόδοση.
Η κατάκτηση του 1ου σετ, ήταν ψυχολογικός καταλύτης για την ομάδα μας, η οποία στη συνέχεια, βελτίωσε κατά πολύ την απόδοση της, θυμίζοντας μας την ομάδα προ μηνός, αφήνοντας πίσω της - ελπίζουμε οριστικά - την 'κοιλιά'' που είχαμε για ικανό χρονικό διάστημα.
Στα επόμενα δύο σετς, είχαμε από την αρχή αποκτήσει ικανές διαφορές και με ευκολία φτάσαμε στο τελικό 3-0.
Τώρα χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη, αύριο στον Ταύρο, για την πρόκριση μας στην τελική φάση. Σε διαφορετική περίπτωση, η σειρά θα μεταφερθεί στη Δραπετσώνα, όπου ο νικητής θα προκριθεί. 
Άριστη η διαιτησία του κ. Μενεσλή και της κας. Κατερλή.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου - Μαρμαρινός) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδη, Στοίτσεβα, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου Στ. (λ), Νιώτη (λ).
ΑΙΟΛΟΣ: (Δημητρακάκος) Πετράκη, Ζίγκιρη, Διονυσοπούλου, Καμπύλη, Ρούσσου, Κωτογλίδη, Λουκοπούλου (λ), Κολοκοτρώνη (λ), Αφεντουλίδη, Ιγνατίου, Μπιράτσι, Πιπεράκη.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες της ημιτελικής φάσης:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 3-1
ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3-0
Οι νικητές των αγώνων, χρειάζονται μία νίκη ακόμα για να προκριθούν στην τελική φάση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...