Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τρομερός Βαζαίος και νέο ασημένιο μετάλλιο

Adtech Ad
Ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στην Κοπεγχάγη αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση των 200μ. πεταλούδα.
Η τελευταία ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Κοπεγχάγη έμελλε να είναι άκρως εντυπωσιακή, αφού ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο και μάλιστα με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ!
Ο Έλληνας πρωταθλητής φάνηκε μια ακόμη φορά αντάξιος των προσδοκιών και με επίδοση 01.51.23 κατετάγη δεύτερος στον τελικό των 200μ. πεταλούδα
Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο ανήκε και πάλι στον ίδιο και το είχε κάνει μερικές ώρες νωρίτερα όταν είχε καταρρίψει μόλις το ρεκόρ του Γιάννη Δρυμωνάκου.
Πρώτος στην κούρσα ήταν ο Ρώσος Αλεξάντερ Καρλάνοφ, ο Ούγγρος Τάμας Κεντερέσι συμπλήρωσε το βάθρο, ενώ εκτός μεταλλίων έμεινε ο θρυλικός Λάζλο Τσεχ. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες για το Βαζαίο, μετά από εκείνο που κατέκτησε στα 200μ. μικτής ατομικής.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...