Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ 1ο MASTERS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με Πολυχρονιάδη / Κογκαλίδη στη θέση Νο5 στο κυριώς ταμπλό θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά masters στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους. Και το ξεκίνημα γίνεται με το Thessaloniki Masters, το πρώτο μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού.

Οι συνδιοργανωτές φορείς είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η ΑΕΝ ΑΓ. Τριάδος, ενώ την διοργάνωση υποστηρίζει και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σημαντικοί χορηγοί θα στηρίξουν την πρώτη αυτή διοργάνωση των φετινών MASTERS, όπως η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, η αλυσίδα εστιατορίων Σαββίκος που είναι και ο επίσημος χορηγός διατροφής της διοργάνωσης, η εταιρεία δημητριακών BonaVita, το ξενοδοχείο Electra Palace και η εταιρεία ένδυσης MED. Τη διοργάνωση στηρίζουν επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ, επίσημο νερό των αγώνων.

Φυσικά, η ομάδα των χορηγών συμπληρώνεται με τους μεγάλους Χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MASTERS, την ARLA Protein, και την ΟΠΑΠ ΑΕ, καθώς και τους χορηγούς VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική που ασφαλίζει όλες τις φετινές διοργανώσεις και την GALA, επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Φως Των Σπορ».
 
Στα προκριματικά θα συμμετάσχουν 18 ομάδες, που διεκδικούν 4 θέσεις, που οδηγούν στο 12άρι κυρίως ταμπλό των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...