Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΝΑΒΗ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φωτογραφία του χρήστη ΣΤΟ ΦΙΛΕ - volleyball TV Show.Την κατάκτηση του Thessaloniki Masters στο …σπίτι τους στην Πλατεία Αριστοτέλους πανηγύρισαν η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή. Το ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη επικράτησε στον τελικό 2-0 σετ (21-19, 21-11) των Ελεάνα Γεωργαντά και Κατερίνα Καπόλου, σε παιχνίδι που παρακολούθησαν 700 και πλέον φίλοι του αθλήματος που γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του γηπέδου.
Το ματς ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ. Οι Τσοπούλου, Μαναβή είχαν τον έλεγχο και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα. Προηγήθηκαν με 4 πόντους (18-14), αλλά με μπλοκ και άσσο της Καπόλου το σκορ έγινε 18-18. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο για το 19-19 και εκεί κρίθηκε το σετ. Επίθεση της Καπόλου στο φιλέ και πόντος της Τσοπούλου χάρισε το σετ στα κορίτσια από την Θεσσαλονίκη. Το δεύτερο σετ κρίθηκε στο 6-4. Εκεί οι Τσοπούλου, Μαναβή πάτησαν …γκάζι, ξέφυγαν 11-6 και 19-9 για να κλείσουν το σετ με 21-11 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου τουρνουά με 2-0 σετ.
«Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Είμαστε από τη Θεσσαλονίκη και θέλαμε τη πρώτη θέση για να πάμε με καλή ψυχολογία στο Μπάντεν της Αυστρίας την Πέμπτη για να παίξουμε στο τουρνουά ενός αστεριού της Παγκόσμιας ομοσπονδίας» είπε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την Δήμητρα Μαναβή να προσθέτει: «Είμαι ενθουσιασμένη. Όλη μου η οικογένεια ήταν εδώ, οι φίλοι μου, το αγόρι μου. Είχα πολύ άγχος προσωπικά αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Στον τελευταίο πόντο είχα ανατριχιάσει και περίμενα πως και πως να τελειώσει για να πανηγυρίσω».
Το ζευγάρι Τσοπούλου-Μαναβή παίζει για πρώτη φορά φέτος στην άμμο και με το …καλημέρα πήρε το πρώτο τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley.
ΣΤΟ ΦΙΛΕ - volleyball TV Show

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...