Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό U23 ο Πιλίδης

Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό U23 ο Πιλίδης

Πιστός στο ραντεβού του με το βάθρο ήταν ο Γιώργος Πιλίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U23 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57κ. της ελευθέρας και πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του. 
Ο μικρός τελικός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μάθημα σε σεμινάριο, για το πώς δεν πρέπει να εγκαταλείπεις ένα ματς. Ο Γιώργος Πιλίδης ξεκίνησε τον αγώνα απέναντι στον Σεχίν ιδανικά. Προηγήθηκε 5-0, αλλά είδε τον Τούρκο να παίρνει προβάδισμα με 6-5. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα μείνει στην 5η θέση, ο Ελληνας πρωταθλητής δεν το έβαλε κάτω. Κυνήγησε έως το τέλος τη νίκη και δικαιώθηκε. Δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα πήρε δύο σημεία και νίκησε με 7-6, χαρίζοντας απεριόριστα χαμόγελα σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους και τους φίλους της Πάλης.
Το σημαντικότερο είναι ότι απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί αποκαλείται το χρυσό παιδί της ελληνικής Πάλης. Ο Πιλίδης είναι γεννημένος νικητής και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα σε όσους επίσημους αγώνες έχει συμμετάσχει, έχει κατακτήσει μετάλλιο!
Ο 18χρονος πρωταθλητής συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά τα έξι μετάλλια που κατέκτησε σε αντίστοιχα Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Ελευθέρας παγκοσμίως, ανέβηκε στο βάθρο και στην πρώτη του συμμετοχή στην ηλικιακή κατηγορία των U23.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...