Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ασημένια τα κορίτσια της Ελλάδας στο Κόμπο

 

by Γιάννης Κορακής sports3.gr

Ένα ακόμη μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση κατά την διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη. Η Εθνική ομάδα, με μια πολύ νεανική και ελπιδοφόρα σύνθεση, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του Κόμπο την Πέμπτη (13/5) το απόγευμα. Είναι το τρίτο μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά το ασημένιο που κατέκτησε η Ελευθερία Πλατανιώτη την Τρίτη στο τεχνικό σόλο και το χάλκινο που πήρε η ίδια πρωταγωνίστρια την Τετάρτη στο ελεύθερο σόλο. Είναι συνολικά το 8ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών.

Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 89.1000, έναντι 94.1000 της Ουκρανίας που πήρε την πρώτη θέση και 86.0667 της Λευκορωσίας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Τα κορίτσια που μετείχαν στο πρόγραμμα ήταν: Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...