Κυριακή 9 Μαΐου 2021

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Από αύριο Δευτέρα 10/05 επανεκκινεί το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε χθες το υφυπουργείο αθλητισμού. 
Η διοίκηση του συλλόγου μας, είναι σε αναμονή της ΚΥΑ, η οποία θα προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες της επανεκκίνησης, ώστε να προγραμματίσουμε όλες τις επόμενες κινήσεις μας.
Από το δημοσιευμένο χάρτη επανεκκίνησης, όμως μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα.
 
1. ''Από τις 10/05 μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις όσες κατηγορίες έχουν διοργανώσεις από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο.'' Άρα, περιμένουμε την ΕΣΠΕΔΑ, να μας ενημερώσει ποια πρωταθλήματα θεωρεί ακόμα ότι είναι σε εξέλιξη. Το μόνο δεδομένο είναι, ότι έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα αντρών - γυναικών. Ίσως προκηρυχθεί κάποιο τουρνουά, ώστε να δοθεί η άδεια εισόδου και γι αυτά τα τμήματα. Για τα υπόλοιπα τμήματα (εφήβων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων) θα περιμένουμε την απόφαση της ΕΣΠΕΔΑ.
 
2. ''Από 17/05 μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις οι ακαδημίες σε γκρουπ των 10 ατόμων.''
 
3. ''Από 07/06 μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες στο βόλεϊ, το οποίο θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας.''
 
4. ''Για όλα τα παραπάνω προτείνεται η χρήση αυτοδιαγνωστικών τεστς (self tests) 2 φορές την εβδομάδα''.
 
5. ''Για τους αγώνες είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος για τους συμμετέχοντες με rapid test 24 ωρών ή PCR 48 ωρών''.
Αυτά προς το παρόν και αύριο με την δημοσίευση της ΚΥΑ, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες, περιμένοντας και την ΕΣΠΕΔΑ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...