Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Continental Cup: Στο golden match η πρόκριση με την Πολωνία

Ελλάδα και Πολωνία πανηγύρισαν από μία νίκη στις πρώτες αναμετρήσεις τους στον «τελικό» του 2ου υποομίλου στο 2ο γύρο του Προολυμπιακού τουρνουά - Continental Cup, που διεξάγεται στη Σμύρνη της Τουρκίας και όλα θα κριθούν στο τρίτο και καθοριστικό ματς.

Οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη θα τεθούν αντιμέτωπες με τις Βόιτατσικ / Κοτσιόλεκ και όποια ομάδα νικήσει στέλνει τη χώρα της απευθείας στην τελική φάση του Continental Cup (23-26 Ιουνίου στη Χάγη της Ολλανδίας).

Στην πρώτη ελληνο-πολωνική μονομαχία οι Βόιτατσικ / Κοτσιόλεκ επικράτησαν σχετικά άνετα με 2-0 (21-16, 21-12) των Μαναβή / Κλέπκου, για να απαντήσουν όμως στη δεύτερη αναμέτρηση οι Αρβανίτη / Καραγκούνη που νίκησαν με το ίδιο σκορ (21-12, 21-19) τις Τσέινοβαλ / Λόντετζ.

Βίκυ και Πένυ πήραν εύκολα το πρώτο σετ, ξεκίνησαν πολύ καλά και στο δεύτερο σετ παίρνοντας μια διαφορά 4 πόντων, την οποία όμως έχασαν για να γίνει το σκορ 14-15, όμως εκεί έβγαλαν εκ νέου αντίδραση, προηγήθηκαν με 18-16 και πήραν τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...