Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Στην πέμπτη θέση του Ευρωπαϊκού Κ20 οι Αντωνακάκη / Περδικάκη

Την πέμπτη θέση στην Ευρώπη κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 οι Γεωργία Αντωνακάκη / Ιωάννα Περδικάκη. Το δίδυμο από την Κρήτη, μετά την έβδομη θέση που είχαν κατακτήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 πριν δύο χρόνια, έκαναν την υπέρβαση φέτος και έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης στη Σμύρνη της Τουρκίας, χάνοντας από την Ισπανία στο παιχνίδι για την είσοδο στην τετράδα με 2-0 (21-10, 21-15) σετ.

Αντωνακάκη και Περδικάκη για άλλη μία ευρωπαϊκή διοργάνωση κέρδισαν τις εντυπώσεις και έδειξαν πως με σκληρή δουλειά μπορούν να έρθουν και τα αποτελέσματα. Οι ίδιες στις δηλώσεις του μετά τον προημιτελικό δήλωσαν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα και από το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

«το επίπεδο των αγώνων σε σχέση με το ευρωπαϊκό Κ18 πριν δύο χρόνια ήταν κατά πολύ ανεβασμένο. Είχαμε την εμπειρία και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε περίπου και ήμασταν πιο έτοιμες. Είμαστε ικανοποιημένες από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς αντιμετωπίσαμε και αρκετά προβλήματα ως ομάδα. Είχαμε έναν χρόνο αποχή από το μπιτς βόλεϊ, αλλά καταφέραμε να παίξουμε καλά» δήλωσε η Ιωάννα Περδικάκη και η Γεωργία Αντωνακάκη είπε:

«Παίξαμε με πολύ αυτοπεποίθηση σε όλους τους αγώνες. Αρκετές ομάδες που αντιμετωπίσαμε τις ξέραμε και είχαμε προετοιμαστεί καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την 5η θέση. Ήταν αρκετά δύσκολο να κατορθώσουμε να φτάσουμε ως εδώ. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Ισπανία που μας νίκησε στον προημιτελικό είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο προηγούμενο ευρωπαϊκό και είναι μία ομάδα που δουλεύει όλο το χρόνο στο μπιτς βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...