Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Κάποια νοικοκυρά αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα κάθε φορά που περνούνε τα τρένα από τις γραμμές δίπλα στο σπίτι της, η μεγάλη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας έπεφτε κάτω!
Γινόταν αυτό επανειλημμένα , άνω –κάτω τα ρούχα συνεχεία , αποφασίζει λοιπόν και αυτή να φωνάξει έναν ξυλουργό να δει τι μπορεί να κάνει. Έρχεται λοιπόν ο ξυλουργός μαθαίνει για το πρόβλημα στερεώνει καλά καλά την ντουλάπα καρφώνοντας την στο πάτωμα κι εκεί που ετοιμαζόταν να φύγει να σου περνάει το τρένο και πέφτει η ντουλάπα κάτω.
Τι στο καλό σκέφτεται ο ξυλουργός θα την στερεώσω, τη στερεώνει αλά σε λίγο πάλι τα ίδια !
Τώρα όχι μόνο την καρφώνει στο πάτωμα αλλά και στον τοίχο και την δένει και σε αλλά έπιπλα, στηρίγματα κτλ κτλ. Λοιπόν λέει ο ξυλουργός στην γυναίκα, μου έχει σπάσει τα νεύρα θα μπω τώρα μέσα στην ντουλάπα να περιμένω να περάσει το τρένο να δω τι στο διάολο συμβαίνει.
Μια και δυο λοιπόν μπαίνει μέσα και περιμένει ...
Δεν θα χαν περάσει 5 λεπτά και μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι και στο δωμάτιο ο σωματώδης ζηλιάρης νταλικέρης άντρας της κύριας ο οποίος πάντα υποψιαζόταν ότι η συμβία του του τα φορούσε. Ανοίγει λοιπόν τη ντουλάπα να πάρει ένα πουκάμισο ο άνθρωπος και τι να δει;
Αυτό που πάντα υποψιαζόταν δηλαδή έναν άντρα στη ντουλάπα.
Σε έξαλλη κατάσταση λέει στον ξυλουργό:
Ρε κάθαρμα, τι κανείς εσύ εδώ ;;
Κι ο ξυλουργός :
Τώρα, αν σου πω ότι περιμένω το τρένο θα με πιστέψεις ; "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...