Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

6 ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΟ LIPTON ICE TEA JUNIORS


Έξη συνολικά θα είναι οι παρουσίες του συλλόγου μας, στο Lipton Ice Tea jumiors που θα διεξαχθεί 08-10/07 στο Σχοινιά Μαραθώνα.
Συγκεκριμένα στην Κ-20 έφηβων, θα αγωνιστούν οι Μανώλης ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ και Ελντιόν ΜΠΟΥΛΓΑΡΟΥ. Θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τα προκριματικά και θα διεκδικήσουν μία από τις 4 θέσεις που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό, μαζί με 5 ακόμα ζευγάρια.
Στην Κ-20 νεανίδων, θα αγωνιστούν οι Μαριάννα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και Κωνσταντίνα ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, οι οποίες θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τα προκριματικά διεκδικώντας κι αυτές μία από τις 4 θέσεις που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό μαζί με άλλα 4 ζευγάρια.
Τέλος στην Κ-17 κορασίδων, θα αγωνιστούν οι Φιλουμένη ΣΙΜΙΤΖΗ και Κατερίνα ΧΙΟΥ (φωτό), οι οποίες θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τα προκριματικά, διεκδικώντας μία από τις 4 θέσεις που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό, έχοντας όμως δυσκολότερο έργο από τους προηγούμενους, από τη στιγμή που τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκριση, είναι συνολικά 15. Οι αθλήτριες μας, έχουν το Νο 7 στο ταμπλό των προκριματικών.
Ευχόμαστε και στους 6 καλή επιτυχία και να τους απολαύσουμε και το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...