Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΚΕΣΙ / ΡΟΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ


Το δεύτερο Γκραν Σλαμ της χρονιάς έφτασε στο τέλος του όσον αφορά τις γυναίκες με τις Αμερικανίδες Κέσι/Ρος να κατακτούν την πρώτη θέση.

Μετά τις συμπατριώτισσες τους Μέι Τρεάνορ και Γουόλς που πήραν το χρυσό στο Πεκίνο, Κέσι και Ρος είπαν να συνεχίσουν την Αμερικάνικη κυριαρχία στα φετινά Γκραν Σλαμ με τη σημερινή νίκη τους στη Νορβηγία.

Οι Αμερικανίδες νούμερο 3 στο κυρίως ταμπλό επικράτησαν των Γερμανίδων Γκέλερ/Λούντβιχ με 2-0 σετ (21-16, 21-15) σε 40' λεπτά και κατέκτησαν έτσι το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό World Tour.

Στον αντίποδα, οι Γερμανίδες φιναλίστ αρκέστηκαν στη δεύτερη θέση, στην πολύ καλή εμφάνιση στο τουρνουά και στον εμφατικό αποκλεισμό των Βραζιλιάνων παγκόσμιων πρωταθλητριών Λαρίσα/Τζουλιάνα στον ημιτελικό.

Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης οι Λαρίσα/Τζουλιάνα νίκησαν με 2-0 σετ (21-13, 21-14) τις Ολλανδέζες Κάιζερ/Βαν Ίρσελ και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
Αναδημοσίευση από beachvolleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...