Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 14/03 και ώρα 08:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ολυμπιακός, οι εξής αθλητές: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Θεοδωρόπουλος, Κοντούδης, Μαρούσης, Περιμένης, Σαββίδης, Τέντης, Τσουλφάς, Χαρακλάνης, Χατζηδημητρίου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Το Σάββατο 14/03 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α': Το Σάββατο 14/03 και ώρα 13:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 14/03 και ώρα 18:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Λεούση, Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ., Τσέλιου, Φουστέρη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 15/03 και ώρα 08:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Καλλιθέα όπου θα μας υποδεχτεί ο Έσπερος, οι εξής αθλήτριες: Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Λυμπεροπούλου Ειρ., Νόου, Θωμαίδου, Φώτου, Μαρκουτσά, Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Μουστάκα, Μοίρα, Χίου, Βλασταρίδου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 15/03 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Καλλιθέα, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ίκαρος, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου, Ιωάννου.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 15/03 και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Πειραιά, όπου θα μας υποδεχτεί ο Πορφύρας, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου,  Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη, Λεπίδου, Χάλαρη.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...