Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 21/03 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλήτριες: Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Λυμπεροπούλου Ειρ., Νόου, Θωμαίδου, Φώτου, Μαρκουτσά, Νουρλιάδη, Μοίρα, Χίου, Βλασταρίδου, Λεπίδου, Χάλαρη.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' (1): Το Σάββατο 21/03 και ώρα 12:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Το Σάββατο 21/03 και ώρα 15:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα, όπου θα μας υποδεχτεί η Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 22/03 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το ΓΣ Ηλιούπολης, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου, Ιωάννου.
 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 22/03 και ώρα 13:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη, οι εξής αθλητές: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Θεοδωρόπουλος, Κοντούδης, Μαρούσης, Περιμένης, Σαββίδης, Τέντης, Τσουλφάς, Χαρακλάνης, Χατζηδημητρίου.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Την Κυριακή 22/03 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ., Τσέλιου, Φουστέρη.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 22/03 και ώρα 13:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Τελαμώνα, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου,  Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη, Λεπίδου, Χάλαρη. 
 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' (2): Την Κυριακή 22/03 και ώρα 16:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...