Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΧΟΡΕΨΕ ΣΑΜΠΑ ...ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ - VIDEO

Είναι η καλύτερη ομάδα βόλεϊ στον κόσμο και το αποδεινύει με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για την Βραζιλία που κατέκτησε και το φετινό Γουόρλντ Λιγκ επικρατώντας στον τελικό της Ρωσίας με 3-1 σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ένας αγώνας βόλεϊ μεταξύ μεγάλων ομάδων, είναι από τα καλύτερα αθλητικά θεάματα που μπορεί κάποιος να δει. Όσοι παρακολούθησαν τον τελικό του φετινού Γουόρλντ Λιγκ θα πείστηκαν και με το παραπάνω. Σε ένα ματς πραγματική διαφήμιση για το άθλημα, η Βραζιλία κατάφερε να επικρατήσει της Ρωσίας με 3-1 (25-22, 25-22, 16-25, 25-23) και να κατακτήσει και το φετινό Γουόρλντ Λιγκ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της μισητής Αργεντινής. Οι Βραζιλιάνοι παρέδωσαν στο μεγαλύτερο μέρος μαθήματα βόλεϊ και όπως και πέρσι ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας και το έπαθλο του ενός εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα αυτό ήταν το 9ο τρόπαιο που κατακτούν στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Αξίζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια και στην φοβερή ομάδα της Ρωσίας που ειδικά πάνω στο φιλέ ήταν απολαυστική. brazil_1 Ντάντε εσύ σούπερ σταρ Θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους καλύτερους παίκτης στον κόσμο. Αναφερόμαστε στον Αμαράλ Ντάτε γνωστό μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο σούπερ σταρ της Ντιναμό Μόσχας ποια, ήταν καταπληκτικός και με 18 πόντους συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της μεγάλης νίκης. Εξαιρετικός και ο Τιάο που κέρδισε 16, ενώ από τους Ρώσους ο Μιχαίλοφ με 20 πόντους και ο Μισέρσκι με 16 ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Ρωσία (Ντανιέλε Μπανιόλι): Γκράνκιν 1, Μπιριούκοφ, Μπερέζκο 11, Μισέρσκι 16 (3 μπλοκ, 1 άσος), Βολκόφ 7 (3 μπλοκ), Μιχαίλοφ 20 (3 μπλοκ), Κομάροφ (λ), Πολτάφσκι 3, Κράσικοφ 8, Μακάροφ 2 (2 μπλοκ). Βραζιλία (Μπερναντίνιο): Μουρίλο 8, Τιάο 16 (3 μπλόκ, 1 άσος), Ροντριγκάο 9, Λούκας 2, Μαρλόν 3 (2 μπλοκ), Ντάντε 18 (3 μπλοκ), Μάριο (λ 1 πόντο από άμυνα), Μπρούνο, Σίντνεϊ 2, Τζίμπα 1, Ζοάο Πάουλο 2. Οι καλύτεροι του Γουόρλντ Λιγκ Μετά από κάθε μεγάλη διοργάνωση αναδεικνύονται και οι καλύτεροι παίκτες στις κατηγορίες που υπάρχουν. Στο φετινό Γουόρλντ Λιγκ, που βρήκε την Βραζιλία μεγάλη θριαμβεύτρια οι πρώτοι των πρώτων ήταν οι: Πολυτιμότερος του final-6: Μουρίλο (Βραζιλία) Καλύτερος επιθετικός: Μιχαΐλοφ (Ρωσία) Καλύτερος μπλοκέρ: Μισέρσκι (Ρωσία) Καλύτερος σέρβερ: Σιμόν (Κούβα) Καλύτερος πασαδόρος: Γκράνκιν (Ρωσία) Καλύτερος λίμπερο: Μάριο (Βραζιλία) Πρώτος σκόρερ: Μιχαΐλοφ (Ρωσία)
Αναδημοσίευση από gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...