Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ JUNIORS OPEN ΑΤΤΙΚΗΣ


Έπεσε η αυλαία του Juniors Open Aττικής, τελευταίας πανελλήνιας διοργάνωσης για φέτος πριν τους τελικούς που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Στις εγκαταστάσεις του G sports Entertainment στο Μαρούσι, οι νεαροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση μιας καλής θέσης και περισσοτέρων βαθμών, εν όψει τελικών. Στις κορασίδες, το τρία στα τρία έκαναν οι Κοκκινάκη / Παύλου από Αθήνα, οι οποίες σε επανάληψη του τελικού της Θεσσαλονίκης, επικράτησαν των επίσης Αθηναίων Γούναρη / Ρήγα με 2-0 σετ.
Με ίδιο σκορ, κατέκτησαν και οι Βραχνάς / Παππούλης από την Κω την πρώτη θέση, οι οποίοι κερδίζοντας τους Λαμιώτες Γιαννέλη / Κουκούλη, σημείωσαν δύο πρωτιές σε ισάριθμες παρουσίες τους σε Open του πρωταθλήματος. Το δύο στα δύο έκαναν και οι Θεσσαλονικείς Γούρμος / Ραβονίκου, νικώντας με 2-0 σετ τους Αθηναίους Αθανασιάδη / Κίγκα, οι οποίοι σημειωτέον συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διοργάνωση, φτάνοντας στον τελικό από τα προκριματικά. Τέλος, στις νεάνιδες οι αδελφές Κορακοβούνη από τα Χανιά έσπασαν το ρόδι, και στην τρίτη τους παρουσία σε τελικό κατάφεραν να τον κερδίσουν με 2-0, επικρατώντας των Αθηναίων Βλασερού / Καρατζοπούλου.
Η συνέχεια των Juniors θα δοθεί το επόμενο σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή των regional tournaments, σε αρκετές περιφέρειες, με σκοπό την ανάδειξη των πρωταθλητών περιφερειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...