Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΕΤ1 Ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ


H Εθνική Ανδρών υποδέχεται στο γήπεδο ''Δύο Αοράκια'' την Τουρκία για το δεύτερο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011. Η Τουρκία στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει την Εθνική 3-1 στην Άγκυρα υπό την παρουσία 6.000 ατόμων.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αφήσει στο παρελθόν την άσχημη εμφάνιση στην Τουρκία και πλέον καλείται να πάρει την πολυπόθετη πρόκριση.

Οι πιθανότητες για πρόκριση μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά είναι γεγονός πως αν οι έλληνες παίκτες δείξουν τις δυνατοτητές τους τίποτα δεν είναι απίθανο.


Στην προπόνηση που έγινε στο κλειστό Δύο Αοράκια της Νέας Αλικαρνασσού, εκεί που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, ο Γκόρντον Μέιφορθ δούλεψε με τους παίκτες του σε υποδοχή, μπλοκ και σερβίς με τους διεθνείς να δείχνουν πανέτοιμοι και γεμάτοι διάθεση να τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση.

Αύριο στις εννέα το πρωί οι παίκτες της εθνικής θα πάνε στο γήπεδο προκειμένου να κάνουν χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια θα μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου θα παρακολουθήσουν βίντεο αγώνες της Τουρκίας.

Μετά την εθνική, προπόνηση είχε η Τουρκία με τον τεχνικό της Βέλικο Μπάσιτς να υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες για την ομάδα του είναι 50%-50%. «Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί επειδή κερδίσαμε με 3-1 στον πρώτο αγώνα».
Στη συνέχεια μίλησε για το κλειδί της αναμέτρησης: «Θα πρέπει η απόδοσή μας να είναι σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε διάρκεια. Φυσικά θα πρέπει να προσέξουμε το σερβίς και την υποδοχή μας».
Σχετικά με το αν θα επηρεάσει τους παίκτες του η παρουσία πολλών Ελλήνων φιλάθλων στο γήπεδο είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όλοι οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Οι εξέδρες θα πρέπει να είναι γεμάτες κόσμο».


Μικρά-Μικρά

*Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1. Επίσης θα υπάρχει live score απο το volley1ball!
Αναδημοσίευση από volley1ball.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...