Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Λ. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, παραχωρήθηκε με υποσχετική μετεγγραφή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ, για να καλύψει τη θέση του λίμπερο και ακραίου στο τμήμα των παίδων.
Ο Κογκαλίδης γεννήθηκε στις 29/05/1995 και ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα μας το 2006, ενώ η καλύτερη του χρονιά ήταν η περσινή που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο του λίμπερο στο παιδικό και του ακραίου στους παμπαίδες.
Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να ευοδωθούν οι στόχοι οι δικοί του και της ομάδας του, που είναι η κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η παροικία της Δραπετσώνας στον Ολυμπιακό, μεγάλωσε και έφτασε πια τους 6 αθλητές και ότι μετά και τη μετεγγραφή του Κ. Λ. Κογκαλίδη στον Ολυμπιακό και αυτή του Κ. Γ. Κογκαλίδη στον Εθνικό, ο μόνος Κογκαλίδης που έμεινε στο σύλλογο μας, είναι ο μικρός Στελάκης, ο οποίος ακολουθεί ταχύτατα τα βήματα του ξάδελφου και αδελφού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...